Aarhus Åbner Op med Carl Emil Petersen og Marie Key. Kom med til en forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks helt store sangere i Musikhusparken i juni.

Der er lagt op til et brag af en koncertaften, når Aarhus Åbner Op med to af Danmarks mest ikoniske sangere på plakaten i juni. Marie Key og Carl Emil Petersen er ved to solokoncerter klar til at forføre publikum med deres legendariske hits.

Carl Emil Petersen

Glæd dig til en nærværende solokoncert med masser af Carl Emil Petersens smukke, poetiske sange, og ikke mindst de hits, vi alle kender fra radioen såsom Amager Forbrænding, når Carl Emil Petersen går på scenen i Musikhusparken den 24. juni.

I et helt årti har den danske rocksanger forført sit publikum først som forsanger i bandet Ulige Numre og siden som soloartist. Carl Emil Petersen er ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han en legende, så fans kan godt glæde sig, for det bliver smukt, nærværende og på alle måder en mindeværdig oplevelse.

Marie Key

Nu har du chancen for at opleve Marie Key helt alene på scenen i Musikhusparken, når hun giver solokoncert under åben himmel den 24. juni. 

Publikum kommer helt tæt på og får både nye versioner af store sange som Uden Forsvar og Landet. Publikum kan også glæde sig til at opleve liveversioner af de nye sange fra Marie Keys selvbetitlede album fra 2020 med den småfunky single True Love som et af højdepunkterne. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op

Praktisk information

Koncerterne med Carl Emil Petersen og Marie Key bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede