Oplev lyriske Marie Key solo i Symfonisk sal, når hun igen drager på turné.

Marie Key genoptager sit populære soloformat i efteråret 2022, hvor hun tager på turné rundt i Danmark og lægger vejen forbi Musikhuset. Sangskriveren vil både dykke ned i sit store bagkatalog og spille sange som Uden Forsvar, Landet og Fatter Det Nu. Publikum kan også glæde sig til sange fra hendes nye album Lys Finale, der udkom i februar i år og har modtaget flotte stjerner blandt anmelderne. 

★★★★★

Som musikalsk manna fra himlen.

Berlingske
★★★★

Perfekt soundtrack til en sen aften.

GAFFA

Glæder sig til koncerten i Musikhuset

Marie Keys solokoncerter har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum - blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel, og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin.

Det er første gang, Marie Key optræder i Symfonisk sal, og hun ser frem til optræde i hjertet af Aarhus:

“Jeg glæder mig allerede. Jeg synes det er en virkelig dejlig blanding af små og store spillesteder. Selvom jeg har spillet ret mange koncerter i mit liv, er der en del scener på denne liste, hvor jeg ikke har spillet før, og det er spændende. F.eks. Radiohuset i København, Sølballegaard og Symfonisk Sal i Aarhus Musikhus. Bare for at nævne nogle. Derudover bliver det fedt at spille et par helt nye sange, som er blevet til siden jeg sidst var afsted på tour.”

Marie Key

Gå ikke glip af en smuk efterårsaften i Musikhuset i selskab med Marie Key.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede