Mette Kirkegaard er en københavnsk sangskriver med jyske rødder. Hun skriver sange på engelsk og på dansk.

Egne kompositioner, smukke ballader med nordisk americana-lyd! Mette Kirkegaard synger om løbske hjerter og drømmende sjæle i genren Nordic Americana. Skandinavisk strejf i en naturlig stemme, man bemærker, både som studiekunstner og troubadour synger Mette fængende folk-pop sange.

Dry Wood og Free har været playlistet flittigt i P4, også på dansk har Mettes sange ramt P4, med sin intense og følsomme lyd. Kunstneriske evner har altid ligget i slægten. Mettes oldemor hed Nicoline Kirkegaard og var en af de første kvindelige forfatterinder i Danmark. Når hun læste digte eller uddrag op, huskede tilhørerne hendes klangfulde stemme. Mette voksede op omgivet af engelsk-amerikansk 60-70´er folkemusik.
Udover sit kunstneriske sangskrivervirke er Mette Kirkegaard kandidat i retorik og bachelor i filosofi med tilvalgsfag fra musikvidenskab, Københavns Universitet.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal siddepladser ved spejbassinet. Vi opfordrer dig derfor til at komme i god tid eller selv medbringe en pude eller en stol, hvis du ønsker at sidde ned.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Mette Kirkegaard & Trio er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med SparNord Fonden.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede