Glæd dig til en sjov aften, når komiker Michael Schøt gæster Musikhuset og indfører DÆMONKRATI i Danmark.

Michael Schøt tager sin knivskarpe politiske satire og spiddende punchlines med i Musikhuset, hvor han stiller spørgsmålet: Demokrati eller Dæmonkrati? Du kan glæde dig til at grine af en verden, der normalt får os til at hive os selv i håret i afmagt, når komikeren bag det populære Schøtministeriet folder sig helt ud i sit nye standup show i Rytmisk sal.

“Demokrati er ikke den bedste styreform… men det er den mindst ringe”, skulle Winston Churchill angiveligt have sagt engang. Han havde tilsyneladende aldrig været til forældremøde på Østerbro”.

Vi kan stemme til folketingsvalget, svare på meningsmålinger, indstille borgerforslag, sende sms’er direkte ind på skærmen i tv og vælge, hvem der skal vinde en Zulu Award eller Vild Med Dans – og vi kan vitterligt blæse vores holdninger ud til hele verden med Mark Zuckerbergs Facebookmegafon. Men det er tilsyneladende stadig helt umuligt at få Christiansborg til at lave grøn omstilling eller at lade være med at klippe børn i tissemanden, selvom 80 procent af befolkningen vil have det... 

Vi har aldrig haft mere at skulle have sagt, og vi har aldrig haft mindre magt.

Stiller skarpt på samfundet

I det nye show Dæmonkrati stiller Michael Schøt med barnlig naivitet og ivrig irritation skarpt på det samfund, vi alle går bedøvede rundt i, og på alle de emner, der rør sig.

Michael Schøt er en ”fingeren på pulsen”-komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på stand-up scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, samt en lang række shows med kolleger på kryds og tværs – og ikke mindst hans ugentlige NyUgesTale på nettet i Schøtministeriet.

Hvis du holder af hans video-taler hver uge i Schøtministeriet, så vil du elske at se ham live, fri for slips og skrivebord, og hvor han ikke er omringet af kattevideoer og alenlange kommentarfelter. Giv din stemme til Dæmonkratiet og oplev Michael Schøt live i Musikhuset.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede