Den verdensberømte tyske pianist og komponist Nils Frahm gæster Musikhuset.

Nu har du chancen for at opleve verdensstjernen Nils Frahm i hjertet af Aarhus, hvor han fylder Symfonisk sal med sine eventyrlige klange. Glæd dig til en enestående musikalsk aften, når den tyske stjerne indtager Musikhuset med koncerten Nils Frahm - Music For Aarhus.

Nils Frahm er en enestående instrumentalist. Han har det seneste årti markeret sig som en af de største forenere af elektronisk og klassisk musik med en fanskare over hele verden. Til sine koncerter i Danmark har han bjergtaget både publikum og anmeldere med sin ukonventionelle tilgang til musikken.

Nils Frahm arbejder i spændingsfeltet mellem neoklassisk og elektronisk musik og spiller ved sine koncerter både på akustiske og elektroniske tangentinstrumenter samt diverse effektenheder. Med på scenen har han et mix af analogt klaver, oldschool synthesizere og computere.

Sidst Nils Frahm gav koncert i Aarhus, var tilbage i 2019, hvor GAFFAS anmelder tildelte ham fem, funklende stjerner.

★★★★★

"Hypnotiserende og smukt"

GAFFA

Varm op til koncerten i Musikhuset med en koncertoptagelse fra Montreux Jazz Festival.

Nils Frahm slog for alvor igennem med albummet Felt i 2011 og har til dato udsendt mere end et dusin soloplader, filmsoundtracks, diverse samarbejder, koncertfilm med mere. Hans seneste soloudgivelse er albummet Old Friends New Friends fra 2021.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede