Hør om en af danmarkshistoriens største seriemordere, Amagermanden, i Musikhuset.

Vær med til en intens aften med nervepirrende stemning og uhyggelige fortællinger, når journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen går på scenen i Musikhusets Lille Sal for at fortælle om sit arbejde som efterforsker.

Belyser de nyeste teorier

I foredraget Ondskab kan publikum høre om, hvem den typiske seriemorder er, og hvordan ondskaben er opstået hos denne person. Sebastian Richelsen fremhæver som eksempler nogle af verdens værste seriemordere og går i dybden med den danske seriemorder Amagermanden - og sætter fokus på hans angstprovokerende dobbeltliv.

Sebastian Richelsen tager også pulsen på de nyeste teorier. Nogle af de spørgsmål, han vil dykke ned i under foredraget er: Hvem er seriemordere, og hvor kommer ondskaben fra? Hvad adskiller seriemorderne, og hvad driver dem? Og hvordan efterforsker politiet serieforbrydere?

Erfaren efterforsker

Sebastian arbejdede i politiet fra 2006 til 2016, hvor han ved siden af jobbet læste til journalist. Han har siden arbejdet med true crime på flere forskellige platforme og er blandt andet kendt fra tv-programmet Forbrydelsen på Kanal 5, for Seriemordere på Dplay, og har været medvært på Radio24syv programmet Politiradio.  

Efter foredraget er der mulighed for at spørge ind til Sebastian Richelsens tidligere arbejde som efterforsker og om tilblivelsen af foredraget. Så glæd dig til en aften i efterforskningens tegn.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede