Nyd kongelige operasangere og picnic under åben himmel til Opera i det fri i Skanseparken.

Forestil dig at sidde med en picnickurv i den danske sommeraften sammen med familie og venner, mens solister fra Det Kongelige Teater synger arier live på scenen foran dig. Det kan noget ganske særligt.

Med 16 år på bagen er Opera i Det fri efterhånden blevet en fast tradition for publikum rundt om i hele Danmark. Ikke mindst i Aarhus.

Arrangementet samler hvert år mellem 15.000 og 20.000 garvede operaelskere og nysgerrige nybegyndere. Det populære arrangement rummer nemlig en unik mulighed for publikum til at komme helt tæt på nogle af landets - og verdens bedste operasangere.

Til august har du atter chancen for at lytte til operasangernes smukke arier helt gratis, når Det Kongelige Teater i samarbejde med Musikhuset inviterer til Opera i det fri i Skanseparken i Aarhus.

Du kan glæde dig til at høre Den Kongelige Operas sangere Sine Bundgaard, Hanne Fischer, Magnus Berg og Jens Christian Tvilum i selskab med pianisten Thomas Bagwell.

På programmet er de allerstørste hits fra Bizets Carmen, Mozarts fantastiske arier og ensembler i Così fan tutte og meget mere. Kulturformidler og tidligere radiovært Katrine Nyland Sørensen vil som konferencier guide publikum gennem de mange musikalske hits.

Der er gratis entré til Opera i det fri.

Området foran scenen er forbeholdt publikum, som sidder på tæpper. Gæster, som medbringer stole, bliver placeret længere tilbage.

Program

Glæd jer til at nyde Toreador-arien fra Bizets Carmen, barcarollen fra Offenbachs Hoffmanns eventyr og den berømte kvartet fra Verdis Rigoletto er blandt de kendte operahits på programmet. Koncerten byder også på uddrag fra Puccinis La bohème, Massenets Werther, Heises Drot og marsk, Verdis Trubaduren, Johann Strauss’ Flagermusen og meget mere.

Mad og drikke

Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke til arrangementet.

Transport

Der er begrænsede muligheder for at parkere i bil ved Skanseparken. Vi opfodrer alle gæster til at komme gående eller benytte cykel, bus eller letbane. 

Stor tak til Spar Nord Fonden, som bakker op om Opera i det fri.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede