Orkesterfestivalen poster
Orkesterfestivalen poster

Der er garanti for musikmagi og symfoniske sus, når Orkesterfestivalen slår dørene op til en hel dag fuld af musik i Musikhuset. 

Danmarks største festival for klassisk musik spillet af børn og unge gentager succesen i Musikhuset. En hel dag med fri adgang til masser af orkestermusik og vaskeægte spilleglæde.

Orkesterfestivalen er årets store klassiske festival for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært. Og hvor du som gæst kan møde klassisk musik i øjenhøjde og i alle dens afskygninger.

Masser af musikalske aktiviteter

Alle Musikhusets scener summer af aktiviteter, når gæster, deltagere og musikalske aktører mødes til en familievenlig musikfestival. Der også mulighed for at gå på instrumentskattejagt, tage sjove Orkesterfestival-selfies og slå sig løs med børne krea-bord i foyerområdet.

Orkesterfestivalen sætter hvert år fokus på et af de mere sjældne instrumenter i symfoniorkestret. I år peger pilen på: Trombonen.

Som gæst kan du gå til og fra koncerterne, uanset om du vil være med fra start til slut eller bare lytte i fem minutter. I foyeren er der fuld knald på de musikalske aktiviteter, hvor alle kan være med. 

Musikalsk glæde

Se billeder fra tidligere års festival, hvor hele Musikhuset var i sving, og børnene havde en fest.

109
127
02
86
09
46
30
61
69
168
97
177
138

Populær tradition

Festivalen tog sin begyndelse i 2012 i DR Koncerthuset. Festivalen har hvert år samlet hundredevis af børn og unge, der har kastet sig over samspillet og den klassiske orkestermusik, selvom de har været på forskellige niveauer i deres musikalske kunnen. De seneste tre år er festen rykket til Aarhus, og i 2025 gør vi det igen. 

Luk ørene op og lad dig forføre af Orkesterfestivalen. Det bliver med garanti fabelagtig festligt. 

Festivalen er gratis og kræver ikke tilmelding, så kom glad! 

 

Festivalens hjemmeside

Følg Facebook event
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede