Glæd dig til en unik og mindeværdig akustisk koncert med fænomenale Phlake på plænen foran Musikhuset til Aarhus Åbner Op.

Med megahits som The Rascall, Angel Zoo og Waited All Summer har den velsmurte R&B popduo Phlake efterhånden manifesterede sig som et af de mest populære popnavne på den danske musikscene. Anmelderne har ofte kvitteret med 5 stjerner for deres liveshows, og seneste album T.D.O.Y.S., der udkom i maj 2020, scorede hele 6 ud af 6 stjerner i GAFFA.

* * * * * *

Den dynamiske R&B duo, som vi kender så godt, har formået at skabe et nyt lydunivers, som de bærer prægtigt.

GAFFA

Phlake har bådet prydet store scener som Orange på Roskilde Festivalen og Royal Arena, så det bliver helt specielt at få lov til at præsentere dem i en akustisk opsætning med forsanger Mads Bo og guitarist Lasse Ziegler på plænen foran Musikhuset.

I videoen herunder er en lille forsmag på, hvilken sublim koncert, publikum kan se frem til. Her optræder Phlake akustisk til Reberbahn Festival i 2017.

Phlakes feminine alter ego

På Phlakes tredje album, T. I. D.O.Y.S. (The Illegal Download of Your Soul), dukkede en ny og feminin stemme op: Mercedes The Virus, som længe var en mystisk figur. Dette tredje alter ego, som lægger stemme til monsterhittet Baby Steps og de mange andre hits på Phlakes seneste album, vil du også møde til koncerten i Musikhusparken.

Der er nemlig tale om Mads Bo Iversens stemme, hvis vokaler er blevet mesterligt manipuleret af den garvede producer og anden halvdel af duoen, Jonathan Elkær. Ved et rent tilfælde kom han til at 'pitche' en forholdsvis dyb sunget vokal en oktav op, og vupti, Mercedes de Virus var skabt!

Gå ikke glip af en fantastisk livekoncert med hitmagerne Phlake i Musikhusparken.

SUPPORT: AWINBEH

Awinbeh er en fantastisk artist, sangskriver og producer. Han skriver om kapitler og historier fra sit eget liv, der startede i Aarhus og tog ham via Berlin på sin rejse til København.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.
Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op.

Praktisk information

Koncerten med Phlake bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

 

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede