Tag børnene med i Musikhuset og se Folketeatrets fantastiske forestilling om Pippi Langstrømpe, verdens stærkeste og mest finurlige pige.

Folketeatret er tilbage i Musikhuset med endnu en forrygende teaterforestilling for børn og familier. Denne gang kan publikum glæde sig til Astrid Lindgrens elskede børnebogskarakter Pippi Langstrømpe. Det bliver på alle måder en underholdende aften. Læs her anmeldernes begejstrede kommentarer.

★★★★★★

"Familieforestillingen Pippi Langstrømpe byder på en meget hjertevarm, humoristisk og sød eventyrlig rejse ind i Astrid Lindgrens univers og klassiske fortælling." 

Kulturtid.dk
★★★★★

"Folketeatrets musikforestilling Pippi Langstrømpe får en følsom nuance, der klæder historien om superpigen og humørsprederen Pippi."

Jyllands-Posten
★★★★★

"Kulørt melankoli rammer rent i målgruppen."

ISCENE
★★★★★

"Pippi Langstrømpe er en fejring af Astrid Lindgrens altid børnesolidariske hyldest til fantasien."

pov.international

Den elskede historie

"Her kommer Pippi Langstrømpe“ gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe. Men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det!

Se traileren for Pippi her og glæd dig til Folketeatrets fantastiske forestilling.

Alle elsker Pippi

Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe, skabt i 1945, er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan finde ud af at bo helt alene. Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels skønne melodier, som huskes fra tv-serien fra 1968.

Herunder kan du se et billedgallerig fra forestillingen. Fotos: Gudmund Thai.

Folketeatret er kendt for at lave fantastiske forestillinger for børn i alle aldre. Blandt deres populære og anmelderroste forestillinger kan nævnes Emil fra Lønneberg, Peter Pan og Robin Hood. Så tag børnene i hånden og forvent endnu en skøn og sjov forestilling for hele familien, når Musikhusets Store sal åbner dørene for Pippi i november.

Forestillingen er anbefalet fra 6 år og op. 

Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Ulrik Windfeldt-Schmidt, Linea Høeg Olsen, Pernille Schrøder, Tanya Lund Andersen, Albert Stein Ankerstjerne, Jacob Weble, Morten Christensen, Linette Stamp Christensen, Jeppe Kaas Vad

Musikere: Anders Ortman, Tine Vitkov, Ida Nørby Sørensen

Instruktion og bearbejdelse: Birgitte Næss-Schmidt

Oversættelse og bearbejdelse: Ninette Mulvad

Scenografi: Benjamin la Cour

Kapelmester og arrangør: Anders Ortman 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
NEM Pause kr. 85,- Oplevelsesmenu - efter forestillingen kr. 695,- Brasserie menu - 3 retter - efter forestillingen kr. 350,- MUSIKMENU - petit - efter forestillingen kr. 229,-
Bestil mad & drikke til Pippi
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede