Berømt amerikansk sanger i Musikhuset.

Den dobbelte grammy-vinder og singer-songwriter Rickie Lee Jones er et koryfæ i amerikansk pop og jazz. Hun har stået på en scene siden de syrede 70’er, hvor hun både blev kendt for sin mangefacetterede stemme og stormfulde forhold til Tom Waits. Nu kommer hun til Aarhus.

Rickie Lee Jones er en af de få sing-songwritere, der har formået at bryde med formatet. Hun fandt tidligt i karrieren inspiration i bl.a. Joni Mitchells folk og Van Morrisons jazzede stil, hvilket tydeligt kom til udtryk i hendes første single og største hit nogensinde, Chuck E.'s in Love. Siden har hun bevæget sig frit mellem genrerne jazz, pop, r&b og folk.

Ny musik fra den amerikanske sangskat

Den 68 årige Rickie Lee turnerer og indspiller stadig flittigt. Hun har skrevet og fortolket et hav af sange, men først nu med det 15. studiealbum Pieces of Treasure (2023), vier hun hele albummet til The Great American Songbook.
Albummet er også et gensyn med hendes livslange ven, den legendariske producer Russ Titelman, der allerede var co-producer på hendes debut Rickie Lee Jones (1979).

Hør det nye album Pieces of Treasure her:

Rickie Lee Jones har gennem sin karriere givet flere koncerter i Danmark til stor begejstring for hendes trofaste fans og anmelderne. Fx i 2015 hvor hun gav koncert i Lutherkirken.

★★★★★

’See you soon', var hendes afskedsreplik til det ekstatiske publikum, og man kan kun stærkt håbe, at hun mener det og snart vender tilbage.

GAFFA

Publikum kan både glæde sig til at opleve fortolkninger af amerikanske sangklassikere og det store bagkatalog, når Rickie Lee Jones til sommer vender tilbage og giver koncert i Musikhuset.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede