Oplev Rigmor i Musikhuset og mærk magien, når de kombinerer rock og poesi.

Det fremadstormende Aarhus-band Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikalsk har Rigmor adopteret Michael Strunges maniodepressive sind og leverer eftertænksom og let melankolsk indiepoprock. På årets SPOT Festival begejstrede Rigmor publikum og anmeldere med deres suveræne optræden.

★★★★

"Hårdtslående, pragtfuld poesi lyste over Aarhus."

GAFFA

Lyt her til den energiske sang Gyroskop fra debutalbummet Glade, blinde børn og glæd dig, for der venter masser af intensitet og sprød musik, når Rigmor indtager scenen i Lille sal.

Strunges tekster omsat til musik

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge giver en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. Og deres arbejde har givet pote hos anmelderne. Rigmors debutalbum Glade blinde børn udkom i februar og har modtaget flotte anmeldelser. 

★★★★★

"En særdeles vellykket debut fra et band, der sætter sig på vinderstolen."

GAFFA

"Rigmor er et band, denne anmelder vil glæde sig til at se på en scene." 

Klaus Lynggaard, Weekendavisen

Aarhusianske Rigmor har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede