Glæd dig til en unik a capella oplevelse i selskab med den enestående Barbershop kvartet Ringmasters i Musikhuset.

Ringmasters kommer fra Stockholm i Sverige og har som den første ikke-amerikanske kvartet vundet verdensmesterskaberne i Barbershop ved Barbershop Harmony Society's International Convention i 2012.

Ringmasters kvartetten består af tenor/lead Rasmus Krigström, lead/tenor Jakob Stenberg, baryton Emanuel Roll og bas Didier Linder. De er alle opvokset med det bedste, den dybe svenske kor-tradition har at byde på. Siden kvartetten vandt verdensmesterskaberne har de optrådt i adskillige lande, heriblandt USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand og i mange lande i Europa. Nu kommer de endelig til Danmark, hvor du kan opleve deres sublime sangevner i Musikhusets Lille sal. 

Uforlignelig samklang

Hør Ringmasters synge Leonard Bernsteins Tonight fra musicalklassikeren West Side Story under en koncert i Taipei Concert Hall i Japan, 2019.

De fire herrer, som hver især mestrer deres register, mødes i uforlignelig samklang, og leverer musikken med en energi og et glimt i øjet, som du ikke må gå glip af. Kvartettens repertoire spænder bredt; fra barbershop-klassikere til klassisk musik og sågar popmusik som for eksempel Simon and Garfunkel, The Beatles og Elvis Presley.

En multifacetteret udtrykspalet understøttet af en virtuos udførelse og humoristisk indlevelse i musikken, gør Ringmasters til en kvartet med høj underholdningsværdi selv for publikum, der ikke er vant til barbershop.

Det prisvindende aarhusianske barbershop-kor, BarbAros vil medvirke i enkelte numre i løbet af koncerten. 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede