Hele Danmarks nye musical om Tommy og Rasmus Seebach

Musikhuset bliver i 2018 fyldt med nogle af de største pophits og sange fra de seneste 50 år, når musicalen Seebach indtager scenen. Fredericia Teaters nye danske musical fortæller historien om to af Danmarks største popkoryfæer gennem alle de store hits. Her på siden kan du se ledige datoer og købe billetter.

Folkekær popfamilie

Seebach er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og ikke mindst musikken, der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen og om den arv, der altid vil følge os.

Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie. Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere og til toppen af vore dages hitlister – fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem.

Fredericia Teater har tidligere begejstret mere end 40.000 gæster i Musikhuset med Shu-bi-dua - The musical. Til foråret 2018 er de klar til at indtage Aarhus med deres nyskrevne og originale musical om Rasmus og Tommy Seebach.

Joakim spiller Rasmus i Seebach

Den nyuddannede Joakim Lind Tranberg spiller hovedrollen som Rasmus. Han har et ganske særligt forhold til såvel Musikhuset som Rasmus Seebach.  Det kan du læse mere om i artiklen her.

Praktisk

Varighed: 2 timer og 40 minutter inklusiv pause.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Genre: Musical

Du kan se alle vores aktuelle musicals i Musikhuset Aarhus her.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede