Oplev blues i international klasse når Shades of Blue går på scenen i Musikhuset.

”Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder.”

Sådan lød motivationen, da Shades of Blue vandt Blues Liveprisen ved Danish Music Awards Blues 2018. Og med mere end 30 år på bagen er der ingen tvivl om, at det er et yderst sammentømret Aarhus-band, der går på scenen i Musikhuset i april. Bandet leverer blues i særklasse serveret ekstremt professionelt og med dybe følelser.

Fans i alle aldre

Gennem årene har Shades of Blue givet et utal af koncerter på scener i ind- og udland og spillet for et publikum, der tæller fans i alle aldre. Koncerterne er det levende bevis på, at Shades of Blue placerer sig i en kategori for sig. Aarhus Jazz Festival har tidligerne givet bluesbandet følgende rosende ord med på vejen:

”James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret. Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene. Og Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues, med deres klippefaste og altid veloplagte melodiske spil og deres gode kontakt til solisterne.”

Bluesnews

Nytolkning af god, gammel blues

Shades of Blue’s helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert. Forsanger James Loveless er vokset op med blues og gospel i Florida. Rødderne slår ikke bare igennem, når han synger, men også i hans rolle som sangskriver. Hans stilsikre originalnumre med iørefaldende hook-lines er et stærkt og ægte bud på en respektfuld nytolkning af bluesen. Sangene giver gruppen et ekstra dynamisk gear og frirum til at ’lege’ ved koncerterne.

Udover egne numre tager Shades of Blue også bluesklassikere fra mestre som Muddy Waters og Howlin’ Wolf under kærlig behandling.

”Efter at have spillet sammen alle disse år, føler vi os stadig tændte og privilegerede, når vi går på scenen. Det er fantastisk at kunne dele hinandens selskab og sammen gøre det, vi alle brænder for Playing the blues,” lyder det fra bandet.

Glæd dig til en unik aften med masser af blues med nerve og autencitet i Musikhusets intime Lille sal.

Musikhuset Afterlive

Afterlive er et nyt koncept med gratis koncerter i Musikhuset.

Du kan komme til gratis koncert i Foyeren efter aftenens koncert med Shades of Blue. Snup en slutter i baren og lad dig overraske af musik, du måske ikke kender. Denne aftens Afterlive byder på den talentfulde og eftertænksomme sangskriver Sophia HP.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede