Simon Væver poster
Simon Væver poster

Svæver Væver på lyserød sky?

Set udefra har Væver ikke noget at klage over. Han udlever sin drøm som standupkomiker. Han har en dejlig kæreste, som han elsker (og som er en klar overscoring) og et skønt forhold til sin familie. Hans kollegaer er også hans venner, han har en bogklub og hans lejlighed er udstyret med både opvaskemaskine og vaskesøjle…

Så kan man vel ikke være andet end lykkelig? Men svæver Væver på en lyserød sky?

Nej. Jeg føler det ikke. Faktisk ved jeg ikke engang, hvad skyen betyder for mig, eller hvordan jeg skal komme op på den. Men i løbet af de sidste par år har jeg forsøgt at komme et skridt tættere på himlen. Mit mentale helbred, eller mangel på samme, har været en klar forhindring på denne få-det-bedre-rejse. Derfor tager showet udgangspunkt i, hvordan man får det bedre, og hvorfor det er svært i den tossede, omskiftelige og nådesløse verden, vi nu engang lever i. Særligt når man er diagnosticeret med ADHD og døjer med nogle til tider utroligt mørke tanker.”

Kommer Simon nogensinde i himlen?

Væver vil blandt andet komme ind på, hvad han konkret har prøvet for at få det bedre – både det som har virket, og det som har været til ingen verdens nytte. Alt fra morgen-gåture og iskolde bade til at slette sociale medier og bare tage sig sammen.
På trods af temaet, er showet ikke en trist oplevelse. Væver er garant for højt tempo, finurlige formuleringer, gakkede act-outs, spidsfindige observationer – og mon ikke, der sniger sig et ordspil eller to ind.

Jeg glæder mig helt sindssygt til at tage showet med rundt i vores skønne land og til at se jeres kønne og grineglade ansigter. Stand-up er og bliver en kæmpe aktie i min få-det-bedre-rejse. Det er på scenen, jeg føler mig allermest hjemme. Her kan jeg være ægte og ærlig og 100% mig selv."

Mød Simon her:

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede