Vær med til en  IM•PO•NERENDE aften i selskab med Simon Væver i Musikhuset

"IM•PO•NERENDE, det må jeg nok sige, ja!" var de sidste ord Simon Væver sagde, inden han gik af scenen til finalen i DM i Stand-up 2019. Senere samme aften blev han så udråbt til at være Danmarksmester i Stand-up 2019.

IM•PO•NERENDE er også titlen på Simons første onemanshow. I showet vil Simon snakke om alt, der berør ham i hans 26-årige liv. Hvordan er man voksen? Hvordan er man Danmarksmester i stand-up? Og vigtigst af alt, hvordan kombinerer man det?

Men hvad siger Simon selv? "Jeg elsker at grine, det har jeg altid gjort. Jeg griner meget. RIGTIG MEGET. Men én ting jeg elsker mere end at grine, og det er at få andre til det. Jeg optrådte i 2018 til en 60 års fødselsdagsfest for min yndlingslærer i folkeskolen. Efter jeg havde optrådt, fortalte hun mig, at jeg allerede i 1. eller 2. klasse havde sagt, at jeg gerne ville lave noget, hvor man står på en scene, hvor folk griner og er glade bagefter. Senere blev jeg så naturligvis forelsket i stand-up, og allerede som 11-årig drømte jeg om, at jeg en dag kunne leve af at være stand-up komiker.

I dag lever jeg af min drøm, men det betyder bestemt ikke, at livet bare flasker sig herfra. Men jeg prøver altid at se det sjove i det, som jeg ikke forstår. Og det er mange ting, så der er nok at tage af.

I showet kommer jeg til at snakke om alt muligt. Det kommer til at handle om, hvor jeg er i mit liv. Hvordan jeg er kommet hertil. Og hvor skal jeg hen. Og selvom alt dette måske lyder filosofisk, og måske ligefrem prætentiøst, så kan jeg roligt sige, at det først og fremmest skal være sjovt. Netop fordi jeg elsker at grine. Så det kommer måske til at handle om seriøse ting, men det bliver på ingen måde en seriøs aften. Det bliver en sjov og dum aften. Jeg glæder mig til at se jer."

Kom og grin rigtig meget med i Lille sal

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede