Sissel Kyrkjebø poster
Sissel Kyrkjebø poster

Ingen jul uden Sissel - hele Skandinaviens juledronning

Sissel Kyrkjebø har en helt unik evne til at sprede julestemning og kommunikere med sit publikum. Hvert år oplever publikum en ny koncert, hvor det uforudsigelige kombineres med de trygge og varme traditioner, julen byder på. I år gør hun det igen, når hun turnéer med Sissels Jul i Norge, Sverige og Danmark.

I flere årtier har Sissel turneret i Skandinavien med showet Sissels Jul, og Sissel betragter selv juleturnéen som et af de største højdepunkter på året. Nu glæder hun sig til at gøre det igen i Musikhuset.

"Koncerten vil afspejle den tid og den musik, vi lytter til og glædes over som en traditionel optakt til julen. Den er glad, smuk, sjov, lidt alvorlig og den rører. Når I, publikum, forlader salen, vil jeg gerne have, at I føler, at vi oplevede noget sammen i koncertsalen, og at det var unikt og kun for jer", siger Sissel.

Sissel har med sin krystalklare stemme fortryllet publikum over hele verden, hvor hun har gjort et stort indtryk med sine julekoncerter. Hun har spillet uforglemmelige store koncerter, såsom Christmas in Vienna og Christmas in Moscow med Plácido Domingo og José Carreras.

Hør Sissels smukke udgave af White Christmas her:

Sissels album Glade Jul fra 1987 har rekorden som det bedst sælgende album i norsk historie. Hun blev nomineret til en Grammy for julealbummet Spirit of the Season fra 2006 sammen med The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. I 2022 samarbejdede hun igen med det prisvindende kor fra Utah, da de udgav julealbummet Winter Morning. Sissel kan endvidere afsløre, at der er planlagt mere nyindspillet julemusik i 2023.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Sissel Kyrkjebø
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede