Søndags Sjov poster
Søndags Sjov poster

Kom til sjove og musikalske formiddage for børn og voksne i Musikhuset

Spasmager og musikjonglør Jacob Venndt tager sine musikalske venner med til en formiddag i musikkens tegn.

Jacob sammensætter hver gang et program, der indeholder sange, fortællinger og sjov. Serveret på en bund af improviserede lydeffekter og masser af musik rettet mod de 4-9 årige.

Program

19/2
Hofteswing og fællessang
Syng med på børnesangene, som vi alle sammen kender. - Og hør hvad der sker, når Jacob Venndt og Fabulous Swingtrio spreder jazz og skæve toner ud over sangene.

19/3
Gammelt skrammel og lækre melodier
De gamle skolesanghæfter findes frem, og vi spiller børnesange fra 70’erne og 80’erne. Det bliver en tidsrejse for de sangglade, hvor børnene skal anstrenge sig for at synge højere end forældrene. Jacob Venndt og Bertel Nygaard synger sange fra de gamle dage, hvor Trille, Poul Kjøller, Lotte Kjærså og Fuzzy slog tonerne an på tv. Måske finder vi også en historie fra 70’erne, og lægger lydeffekter og underlægningsmusik til historien undervejs.

14/5
Fantastiske historier og fri fantasi
Fantasien slippes løs når Jacob Venndt tager sin gode ven Pojken Flensborg med til Søndags Sjov. På mundharmonika, klaver, bas, klokkespil, melodica om meget, meget mere springer gaggede, spraglede og fantasifulde sange ud af børnenes idéer og musikernes fantasi. Det er aldrig til at vide, hvad der sætter musikken i gang og hvor historien tager os hen.

Stor tak til Spar Nord Fonden, som generøst bakker op om Musikhusets gratis arrangementer.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede