Glæd dig til en af de helt store koncertoplevelser i 2022. Mew og Danmarks Underholdningsorkester træder op på scenen til en enestående koncert i Musikhusets Store sal.

Sammen med landets ypperste, klassiske musikere gæster den skelsættende rocktrio Musikhuset i starten af det nye år. Glæd dig til en sjælden mulighed for at opleve Mews store, symfoniske univers nå helt nye højder.

Skelsættende band

Gennem et kvart århundrede har Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands både herhjemme. Og som livenavn er de kendt for at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke. Det sker igen i starten 2022, når Mew & Danmarks Underholdningsorkester gæster Store sal som en del af en unik danmarksturné.

To orkestre skaber ny magi

Sammen vil de to orkestre dykke ned i bandets perlerække af symfoniske kompositioner og tilføre ny magi til det imponerende bagkatalog.

Koncerten er en sjælden mulighed for at opleve trioens storladne musikalske univers, når det nu, fem år efter de to udsolgte konceptkoncerter, 60 Minutes of Mew med Copenhagen Phil bliver udfoldet og udforsket på ny i samspil med en række af landets dygtigste klassiske musikere.

Få en smagsprøve fra koncerterne her

2022 markerer samtidig 25- året for Mews albumdebut, A Triumph For Man. Det helt store gennembrud kom med udgivelsen af Frengers i 2003 og singler som 156, Am I Wry? No’ og, ikke mindst, den næsten 9 minutter lange Comforting Sounds. 

Mew består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert og har i alt udgivet ni studiealbums.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede