Trioen Specialklassens nye comedyshow fylder Musikhuset med grin.

Forvent det uventede, når den musikalske comedytrio Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup endnu en gang inviterer indenfor i Specialklassen. De drager i 2022 på landsdækkende turné med deres nye comedyshow Intet Aftalt. En turné, der bringer dem til Rytmisk sal i Musikhuset.

Publikum ved ikke, hvad der venter dem – og ikke to shows er ens – men én ting er sikkert: Når Specialklassen rammer Musikhuset med showet Intet Aftalt bliver det stærkt underholdende. Søndergaard, Le Fevre og Gattrup danner tilsammen trioen, der på elegant og legende vis inddrager publikum i showet, og som siden 2008 har improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen hver aften et nyt og unikt comedyshow, som er samtidsaktuelt og en klasse for sig.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov til at have en finger med i spillet, og det vil der bestemt ikke blive mindre af i 2022. Rammerne er fastsat, men indholdet er unikt hver eneste aften.” 

Kasper Le Fevre

En klasse for sig

Siden Specialklassen opstod for over 12 år siden, er det ikke kun på scenen, de har haft succes. I 2012 havde gruppen premiere på deres egen impro-comedyserie på DR2 Hotel Zimmerfrei, som i 2014 vandt prisen for Bedste Comedy-format i Cannes. I 2020 fik Specialklassen sit eget radioprogram på Radio4, Tryghedssamfundet, der hver uge giver lytterne en satirisk pause fra ordentlighed og moralsk forventning med aktuelle emner og tendenser samt besøg af deres velkendte sketches – blandt andre René & Mor og Palle fra Kalundborg. Specialklassen har tidligere turneret med Eftersidning (2014-2016), Skud fra hoften (2017) med Per Vers og i 2018 skabte de Impro Comedy Musical Show i samarbejde med Den Lalleglade Brigade.

Begejstrede anmeldelser

”Det er trioens styrke, at den kan omdanne snart sagt hvad som helst til sketch og sang” 

Fyens Stiftstidende

”Genren lever i bedste velgående i dette superprofessionelle og meget lidt pastelfarvede show, hvor det ikke er tilfældigt, at det tilfældige i momenter bliver genial humor” 

ISCENE

”De kan deres kram. De er hurtige, skarpe, charmerende, og så tilføjer de genren en ekstra dimension ved at synge rigtigt godt. Ovenikøbet i flerstemmige vokalharmonier - hvor svært er det ikke lige, når ideer, tekst og melodi opstår på stedet som improvisation?”

Morten Buckhøj

Kom og få et førsteklasses grin i Rytmisk sal.

Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede