Oplev impro comedy af højeste klasse i Musikhuset, når Specialklassen præsenterer deres nye show Rider på bølgen.

Ingen har som Specialklassen formået at få impro comedy på danmarkskortet. Gang på gang er der udsolgt til deres forrygende og populære shows, og der er helt sikkert lagt op til endnu en sjov aften, når de tre erfarne skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard går på scenen i Musikhusets Rytmisk sal med deres nye show Rider på bølgen. Showet har netop haft premiere og høster flotte anmeldelser. 

5
"Specialklassen rider fortjent på bølgen af klapsalver"
ISCENE

Showet kan trække mange referencer til alle de bølger vi som samfund har været igennem i den seneste tid, men mest af alt er Rider på bølgen et statement om, at Specialklassens shows og humor stadigvæk vokser i folks bevidsthed rundt om i landet.

Unik underholdning

Showet er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende, og trioen sætter barren højt, når de leverer improviseret satire, sketches, sange og punchlines ud fra publikums ideer og bud undervejs.

”Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende,” udtaler trioen.

Masser af grin og løjer

Som publikum er du i gode hænder, når de tre erfarne herrer indtager scenen i Musikhusets Rytmisk sal. Siden 2008 har Specialklassen improviseret sig  igennem scener, sketches, og sange i samspil med publikum - og til stor begejstring hos anmelderne, der blandt andet har skrevet følgende om Specialklassen.

* * * * *
"Showet var både gakket, sjovt, overraskende og ikke mindst imponerende"
Aarhus Update

Om du er ung eller i den mere modne ende af skalaen, vil du være målgruppen for Specialklassens tilgang til comedy. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet Hatten Rundt, og de yngre vil referere til den amerikanske kæmpe succes Whose line is it anyway, der er det program Specialklassen stilmæssigt har ladet sig inspirere mest af, og alligevel gjort til deres eget.

Glæd dig til en unik, overraskende og imponerende aften i Specialklassen. Det er Impro comedy, når det er allerbedst.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede