SYMFONI poster
SYMFONI poster

Kom til symfonisk uropførelse og lounge med Aarhus Symfoniorkesters prisvindende huskomponist og operarejsende TV-stjerne.

 

Allan Gravgaard Madsen har været Aarhus Symfoniorkesters huskomponist siden 2017 og har bl.a. komponeret musik til orkestrets store førskoleprojekt Musikkens Børn, og leveret det lille uforglemmelige og humoristiske værk Ouvert’, der brugte musikernes nodebladren som sit musikalske materiale.

I 2022 uropførte vi hans orkesterværk Concerto Grosso, og i denne sæson kan man opleve hans allerførste (og måske eneste?) SYMFONI. Koncerten er med andre ord en begivenhed, man ikke bør gå glip af: En unik mulighed for at opleve en af Danmarks skarpeste og mest spændende komponister udfordre det største af de klassiske formater.

Her er også muligheden for at komme tæt på kunstneren selv, som ikke kun er blevet et kendt ansigt i Aarhus, men også i resten af landet – takket være sin centrale rolle i DR’s Operarejsen og Den klassiske musikquiz. Efter koncerten sætter vi en afslappet lounge-stemning, hvor Allan er vært og spiller musik fra sin egen playliste.

 

Dirigent
Offentliggøres senere

Værk
A. G. Madsen
SYMFONI
(uropførelse)


Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede