Takrock Musikhuset 1920X1980
Takrock Musikhuset 1920X1980

Glæd jer til at opleve fremtiden for dansk rock, når Søn, Brimheim og Palace Winter giver koncert under åben himmel i Musikhusparken.

Tak Rock giver til koncertrækken De Aflyste Navne 15 danske bands og kunstnere mulighed for at komme tilbage på plakaterne, i højtalerne og på scenen. Den ene af koncerterne kan du opleve i Musikhusparken under Aarhus Åbner Op.

De aflyste navne blev taget af plakaten i 2020. Nu blænder vi op for livemusikken igen med en koncert, som ikke kan aflyses. Arrangementets format bliver nemlig justeret løbende, så hverken restriktioner eller ændringer i koncertlandskabet får lov til at spænde ben for os.

Denne aften kan du opleve tre vidt forskellige stærke fortolkninger af fremtiden for dansk rock: Søns poetiske og smadrede poprock, Brimheims ærlige singer-songwriter-rock og Palace Winters dreampop- og 90’er-inspirerede indierock. Du kan desuden lære alle tre navne bedre at kende, når de samme aften deltager i en live-Q&A på scenen med P6 Beat-vært og musikformidler Anders Bøtter ved roret.

Sådan kommer du gratis med til rockbraget

Klik her og kom ind på Tak Rocks hjemmeside, hvor du skal udfylde en formular for at deltage i lodtrækningen om to billetter til koncerten. De heldige, der får billet, får direkte besked.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op

Praktisk information

Koncerten med Søn, Brimheim og Palace Winter bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede