Tanztheater Wuppertal poster
Tanztheater Wuppertal poster

Oplev den legendariske Pina Bausch-forestilling Kontakthof med Tanztheater Wuppertal.

Efter at 10.000 mennesker har oplevet Pina Bauschs Le Sacre du Printemps i Danmark, er det nu din chance for at opleve det kompagni, som Pina Bausch selv skabte: Tanztheater Wuppertal.

Tanztheater Wuppertal, der i dag er ledet af Boris Charmatz, fører Pina Bauschs formidable arv videre. Kompagniet genopfører hendes ikoniske værker, såsom Café Müller og Le Sacre du Printemps, samtidig med, at de udforsker nye ensembleværker, der blander dans og teater.

Kontakthof fra 1978 er et af Pina Bauschs mest ikoniske værker. Forestillingen udforsker temaer som kærlighed, intimitet og længsel. Gennem dans og humor udforskes menneskelige relationer i alle deres komplekse facetter. Kompleksiteten er kun steget i nutiden, hvilket gør Kontakthof mere aktuel end nogensinde.

Philippina “Pina” Bausch (1940-2009) var en tysk moderne danser og koreograf, kendt for sin unikke dansestil, der kombinerede skuespil og dans. Dette begreb kaldes Tanztheater.

Forestillingen er en fortsættelse af samarbejdet mellem den internationale dansefestival København Danser og Musikhuset. København Danser har en stræk tradition for at bringe det bedste fra den internationale dansescene til hovedstaden. Det får du nu også glæde af i Aarhus.

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Tanztheater Wuppertal
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede