-------------------------

Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

For ikke at skuffe nogen, har Teitur sagt ja til at give to koncerter i Musikhuset på torsdag. Det er vi meget glade for, men det betyder naturligvis, at koncerten I skal til starter på et andet tidspunkt end annonceret. Samtidig har vi givet jer nye pladser i salen for at overholde myndighedernes krav om afstand mellem vores gæster.

Vi har sendt en mail med yderligere info. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

Færøsk favorit giver koncert med Gustav Ljunggren

I Musikhuset Aarhus kan du nu opleve den færøsk fødte Teitur Lassen, der har slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangsrkivere.

Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med Poetry & Aeroplanes. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet I Want To Be Kind.

Danskerne har senest kunne opleve Teitur i TV2s populære musikprogram Toppen af Poppen, hvor han imponerede alle med sine følsomme, finurlige og ærlige fortolkninger.

"Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra I Want To Be Kind, samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk.” udtaler Teitur.

Support: GRETA

Med sin nyligt udgivne debut-EP (Ardent Spring Pt.1) høster hun store roser for både udgivelse og koncerter og sætter med sin drømmende 80’er-synthpop sit umiskendelige præg på den danske indiepop-scene. Som opvarmning på Teiturs forårstour fører GRETA publikum gennem et landskab af genfundne skatte: Sange fra hendes tidlige kunstneriske udvikling, kort efter hun var flyttet til Danmark — sange som Teitur tilfældigt opdagede og forelskede sig i.
EP’en Wild&Young er produceret af Teitur og indspillet af Greta og norske guitarist Erlend Eggestad i en kold december på Færøerne. Wild&Young udkommer i slutningen af marts.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede