Færøsk favorit fejrer 20 års jubilæum for suverænt debutalbum.

Glæd dig til en unik og fejrende flot koncert i Musikhuset. Teitur spiller en af blot to unikke jubilæumskoncerter i Musikhusets Store sal.

Den færøske sangskriver tog det meste af verden med storm med sit debutalbum Poetry & Aeroplanes. Albummet fylder 20 år i 2023. Det fejrer Teitur med to unikke koncerter i DR Koncerthuset og Musikhuset Aarhus. 

Markant sangskriver

Færøske Teitur har for længst slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangskrivere. Han er en skattet gæst i Danmark og har ved flere lejligheder fortryllet publikum i Musikhuset.

Teitur har senest udgivet EP'en – Modern Era og i 2021 det anmelderroste album Cazador de Ostras (Oyster Catcher), der er en blanding af nye engelske og færøske sange.

★★★★★

"Varm og imødekommende lyd fra den rejsende trubadur"

Gaffa

Følsom og finurlig

Danskerne kunne i 2019 opleve Teitur i TV2s populære musikprogram Toppen af Poppen, hvor han imponerede alle med sine følsomme, finurlige og ærlige fortolkninger.

Med to Danske Grammys, tusindvis af koncerter og 8. studiealbums i bagagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb.

Det bliver uden tvivl personligt og gennem musikalsk, når Teitur i selskab med sit band fylder Store sal med sangene fra sit suveræne debutalbum.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede