Oplev Thomas Buttenschøn i eksklusivt og intimt soloshow.

Det bliver intimt og helt tæt på, når Thomas Buttenschön til februar går på scenen i Lille sal for at fremføre sine sange fra det spritnye album Sange der (heller) ikke er til radioen. Glæd dig til at opleve en smuk og personlig koncert, hvor sangene bliver leveret med følelser og nærhed, der går lige i hjertet.

For denne gang inviterer Thomas Buttenschøn publikum til en mindeværdig koncert, hvor musik og storytelling bliver fremført på autentisk vis. Thomas Buttenschön tager humoristisk livtag med livets finurligheder. Og han fortæller om kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn.

Sange der (heller) ikke er til radioen er titlen på Thomas’ nyeste skud, som han tager med på scenen. Det er opfølgeren til det anmelderroste, totalt udsolgte og derfor meget efterspurgte album fra 2015 med den næsten enslydende titel, Sange der ikke er til radioen. På albummet finder du blandt andet sangen Den med alle ordene.

 

Personlige sange, der kommer helt tæt på

2015 albummet blev kun solgt live. Det nye album bliver også kun udgivet som LP, og kan udelukkende købes ved sangskriverens koncerter, så det er med at komme afsted, hvis du ønsker dig et eksemplar.

Sange der (heller) ikke er til radioen indeholder personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat, (deraf titlen) men simpelthen bare er sange om mennesker, følelser og betragtninger, som Thomas bare måtte ud med. Det er derfor selvsagt en aften, der står i det personlige tegn.

Sange, følelser og poesi, som bliver præsenteret i et virvar af utallige vittige og tåkrummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt, og sagt ”i al fortrolighed”, bliver ved med at overraske – ikke mindst Thomas. 

Der er lagt op til, at publikum kan nynne, synge og grine med fra start til slut.

Det bliver både smukt og mindeværdigt. Glæd dig!

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Thomas Buttenschøn
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede