Tim Christensen fejrer 20 års jubilæum for Honeyburst i Musikhusets Store sal.

Dizzy Mizz Lizzy-frontfiguren tager for første gang i over 10 år på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album. Glæd dig til en smuk og forrygende aften i Musikhusets største sal.

Honeyburst er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-års jubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere” 

Tim Christensen

Platin og radiohits

Tim Christensens album Honeyburst fra 2003 indbragte adskillige store priser, solgte til firedobbeltplatin og leverede hele fem gedigne radiohits. Så det er intet mindre end genkomsten af en musikalsk milepæl, når den danske musiker og sangskriver i anledning af albummets 20-årsjubilæum drager på den eksklusive Honeyburst 20th Anniversary Tour, der bringer ham til Musikhuset i efteråret 2023

Anmeldelser af touren florerer allerede internettet, og der er ingen tvivl om, at Tim Christensen er helt suveræn på sin Honeyburst-turné.

★★★★★

"Mr. Superior med band"

GAFFA

Stærkt band i ryggen

Det er første gang i mere end 10 år, at Tim Christensen turnerer som solist med et band i ryggen – og vel og mærke ét, han personligt har sammensat til lejligheden. Guitaristen Lars Skjærbæk har været Tim Christensens faste sidekick gennem hele solokarrieren, imens Anders Stig Møller har turneret med Dizzy Mizz Lizzy i nyere tid som keyboardspiller. Over for disse to står et par relativt uskrevne blade, nemlig bassisten Morten Ogstrup Nielsen og trommeslageren Søren Høi.

Rytmegruppen kommer fra undergrundsmiljøet og spiller i bands, jeg selv er stor fan af, og jeg beundrer dem begge og har længe haft lyst til at arbejde sammen med dem. Samtidig glæder jeg mig meget til at se, hvad der sker med det gamle materiale, når vi fem – med hver vores baggrund – sammen skal give det nyt liv

Tim Christensen

Glæd dig

På billederne kan du se, hvordan det så ud, da Tim Christensen spillede den første af sine to Honeyburst jubilæumskoncerter i Musikhuset.

Foto: Søren Smidt

Timchristensen 5
Timchristensen
Timchristensen 2
Timchristensen 3
Timchristensen 4

Glæd dig til at høre Tim Christensen og bandet fyre op under numre som Whispering At The Top Of My Lungs, How Far You Go, JumpThe Gun, Surfing The Surface og ikke mindst balladen Right Next To The Right One.

Koncerterne kommer til at bestå af Honeyburst-albummet i sin helhed samt diverse highlights fra Tim Christensens øvrige soloudgivelser.

I anledningen af jubilæet og turnéen bliver der genudsendt en frisk, remasteret udgave af Honeyburst-albummet, både som streaming og på vinyl. Ovenikøbet med fem bonusnumre, hvoraf fire aldrig tidligere har været udsendt.

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede