Kom tættere på musikken med Holm og Møldrup i Musikhusets intime Lille sal.

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse? Den plade, du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige fortællinger, beretter Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken og om de mange forskellige musiktyper, vi hver dag omgiver os med. De mennesker, som bruger musikken til at sætte ord på følelser, de som bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Med vinylen imellem sig, sætter makkerparret deres egne plader på og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden.

Kom med til en hyggelig aften i selskab med nærværende og sjove fortællinger og ny og ældre musik - både dansk og udenlandsk.

Fælles passion for musikken

Carsten Holm er radioværten, der lever og ånder for musik. Han laver radio på DR, og som vært på P4 og P6 BEAT er han med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

Special guest star

Trine Runge Jessen aka Broderisten er kendt for sine skønne, skæve og sjove korssting. Hun står blandt andet bag en perlerække af broderede madbilleder som den klassiske Jaka Bov, medisterpølser og andet obskurt dåsemad. Nål og tråd er ikke Trines eneste passion. Hun er aftenens gæstestjerne og medbringer sin favoritplade, som bliver vendt, drejet og lyttet.  

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede