Vi slår dørene op for den helt store lyd, når Jens Jacob Tychsen og Rikke Mølgaard sammen med Harmoniorkestret TONICA skyder nytåret i gang.

Oplev en søndag eftermiddag i Musikhuset, hvor det efterhånden er blevet lidt at en tradition, at nytåret spilles i gang af Harmoniorkestret TONICA.

Efter en ufrivillig pause er der lagt op til en enestående koncertoplevelse, der musikalsk når hele vejen rundt. Der er gensynsglæde med kendte værker, og danske sange og ligeledes en hyldest til Bent Fabricius-Bjerre. 

Nytårskoncerten 2022 bliver noget helt særligt.

Kendt badegæst og stærke stemmer

Glæd dig til at opleve Jens Jacob Tychsen, som er uddannet fra skuespillerskolen her i Aarhus. Jens Jacob har medvirket i en lang række forestillinger på teatret og på tv har man blandt andet kunne opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen og aktuelt Badehotellet.

Jens Jacob er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning. Han har blandt andet lagt stemme til Svampebob Firkant, Snurre Snup, Kermit, Prinsen i Askepot og Disney´s Hercules.

Sangerinden Rikke Mølgaard har talent og en stor stemme og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om. Rikke er en sanger med meget sjæl, indlevelse og power. Hun er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen og vi er stolte over at kunne præsentere hende nu på scenen med Harmoniorkestret TONICA.

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
NEM Pause kr. 85,- Oplevelsesmenu - efter forestillingen kr. 695,- Brasserie menu - 3 retter - efter forestillingen kr. 350,- MUSIKMENU - petit - efter forestillingen kr. 229,-
Bestil mad & drikke til Tonica
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede