Verdens problemer løst på 120 minutter poster
Verdens problemer løst på 120 minutter poster

Brinkmann, Nørretranders, Willerslev og Hermansen ordner verdens problemer på en aften

Efter to år med totalt udsolgte shows i Tivoli, fortsætter succesen i Musikhuset i 2025. 

Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev udfordrer hinanden på emner om samfund, politik, kultur og eksistens. Men de svarer også - i bedste Mads og monopolet-stil - på udvalgte dilemmaer fra publikum om verdens tilstand anno 2025. Det hele bindes sammen af altid skarpe Anne Sophia Hermansen.

Glæd dig til det stærke firkløvers knivskarpe observationer og inspirerende diskussioner om måske lige netop dit dilemma.

Der er lagt op til en forrygende aften med indsigt, underholdning og måske opskriften på, hvordan man én gang for alle løser verdens problemer på 120 minutter.

Holdet på scenen

Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet og forfatter til en lang række samfundskritiske bøger bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip.

Tor Nørretranders er faglitterær forfatter og skriver om alt fra naturvidenskaben i den moderne kultur, over miljøproblemer, kreativitet, troens betydning og hvad vi skal have at spise.

Rane Willerslev er direktør for Nationalmuseet og tidl. professor i socialantropologi. Han har været på talrige ekspeditioner i Sibirien og er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub.

Anne Sophia Hermansen er litteraturhistoriker, kulturkommentator og kritiker ved Weekendavisen. Hun er en af Danmarks mest markante og indflydelsesrige meningsdannere - desuden en erfaren og skarp moderator.

Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede