Oplev suveræne og sofistikerede Veronica Swift med bigband i Musikhuset.

Veronica Swift er den nye stjerne på den amerikanske jazzhimmel. Glæd dig til et musikalsk brag af jazz, funk og rock, når hun tager turen fra Charlottesville til Musikhuset, hvor hendes stærke vokal bliver bakket op det fantastisk velspillende DR Big Band.

Den amerikanske stjerne er endnu ikke fyldt 30, men har allerede tre album med sig i bagagen. Og som andre i sin generation er hun ikke bange for at flirte med alle genrer og kaste sig ud på det dybeste musikalske vand. 

Hun plukker og henter inspiration fra meget forskellige musikalske forbilleder som Duke Ellington og The Thin White Duke, Janis Joplin og Jimmi Hendrix samt alle de store soul-og jazzstemmer gennem musikhistorien. 

Der er masser af referencer i Veronica Swifts musikalske univers og det bliver et festfyrværkeri høre hende folde det ud sammen med DR Big Bandet.

Her optræder hun på Blue Note jazzklub i New York:

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 1.000 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får cirka en koncert gratis.

Læs mere om Jazzklubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede