Spændende samarbejde med fornyende, poetisk trio.

Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede, inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter, og succesen udeblev da heller ikke!

Nu er Vi Sidder Bare Her klar med sit 4 udspil RAK-MA-GAK Et album der er udsprunget af, at Jørgen Leth denne gang har taget førerstokken for at få albummet færdigt. Han har insisteret på at de skulle i gang og har haft masser af emner.

"RAK-MA-GAK" kredser om emner som "Efterår" som årstid og hvad den giver af følelser og melankoli. Om hvordan det var at cykle og hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen. Titelsangen er en charmerende og underfundig sag ,der handler om at tale sort og være temperamentsfuld. Og så får man også svaret på hvorfor Jørgen Leth hader havet. I det hele taget må man sige at det er en Jørgen Leth i absolut topform på albummet "RAK.MA-GAK". Fornemt bakket up af Mikael Simpson og Frithjof Toksvig viser Vi Sidder Bare Her, at de er unikke på den danske musik scene. Der er ingen som dem, der på original og udfordrende vis laver deres egen form for Spoken Word.

I samarbejdet med Aveny-T, har Vi Sidder Bare Her skabt en Teaterkoncert der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelses registre og når man har været med, er man godt tanket op!

Varighed: 1 time og 30 minutter eksl. pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede