We Will Rock You poster
We Will Rock You poster

Rockmusicalen over dem alle kommer til Aarhus.

Den gigantiske musicalsucces WE WILL ROCK YOU indtager Musikhuset i 2025. Musicalen har solgt flere end 20 millioner billetter i 30 lande, og til foråret næste år rocker musicalen Store sal i en helt ny og unik dansk udgave.

Store hits og stærkt hold

Publikum kan se frem til en spektakulær genopsætning af Queen-klassikeren med Nikolaj Cederholm, der om nogen har defineret genren teaterkoncert i Danmark, i instruktørstolen, mens dramatiker Line Knutzon oversætter og genfortolker Ben Eltons forrygende manuskript.

Syng med på We Are The Champions, I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, Another One Bites the Dust og mange flere af rockbandets allerstørste hits, når den nye version af WE WILL ROCK YOU sprænger teatrets rammer og tager publikum med på en musikalsk tour-de-force ind i Queens forunderlige verden.

Fremtid, Killer Queen og Bohemer

Handlingen foregår i en fjern fremtid på planeten MALL er globaliseringen total. Befolkningen hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken leveres udelukkende af boybands og girlbands, og deres pophits er planlagt år i forvejen.

Intet er overladt til tilfældighederne, og man bliver hurtigt stemplet som en farlig rebel, hvis man stikker ud fra mængden. Alle musikinstrumenter er forbudt, og forbuddet håndhæves strengt af det almægtige Globalsoft-firma og dets leder, Killer Queen.

Men under overfladen vokser modstanden blandt rebellerne, de såkaldte Bohemer, der kæmper for frihed og genoplivningen af rockens tidsalder. To unge rebeller, Scaramouche og Galileo Figaro, slutter sig til Bohemerne, og sammen drager de ud på en mission for at finde den rockmusik, som er forsvundet, og for at genopfinde kreativiteten og friheden til at være anderledes.

Glæd dig til en suveræn aften i et overdådigt visuelt setup med nogle af landets bedste sangere og masser af Queens musikalske mesterværker.

Det kreative hold
Instruktør: Nikolaj Cederholm
Manuskript: Line Knutzon
Scenograf: Benjamin La Cour
Koreograf: Nellie Bethel
Kreativ Executive Producent: Thomas Langkjær
Produktionsselskab: Lion Musicals i samarbejde med Live Nation

Det er dansk tale, men sangene er på engelsk.

Musicalen er anbefalet fra 10 år og op.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til We Will Rock You
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede