Hvor er mit nyhedsbrev?

Sådan finder du dit nyhedsbrev

Kan du ikke finde Musikhusets nyhedsbrev i indbakken?

Her finder du en guide til, hvordan du finder nyhedsbrevet eller andre mails fra Musikhuset, hvis den ikke er dukket op i indbakken.

Nedenunder finder du en guide til, hvordan du finder din mail. Har du en anden mailudbyder end de nævnte herunder, kan du sandsynligvis stadig bruge samme metode.

Gmail

 1. Åben din spam mappe
 2. Tjek fluebenet af i boksen ud fra den specifikke mail
 3. Klik på knappen Not Spam øverst.
 4. Mailen er nu frigjort og dukker op i din indbakke.

Hvis din mail ikke er i spam-mappen, kan den være havnet i en af dine andre mail-mapper. Du kan søge i alle indbakker samtidigt. Skriv Musikhuset eller nyhedsbrev oppe i søgefeltet, så burde mailen dukke op. Herefter kan du krydse fluebenet af ud fra mailen og flytte den til din hovedindbakke.

Hotmail og Outlook

 1. Åben mappen Junk mail.
 2. Klik på Not junk (eller Not Spam). Du kan også åbne beskeden og vælge linket It´s not junk i toppen.
 3. Du kan også åbne Afsendere for uønsket mail, og fjerne Musikhuset fra listen, hvis den står der på. Blot tryk på det lille skraldespandsikon ud for mailen.

Hvis din mail ikke er i spam-mappen, kan den være havnet i en af dine andre mail-mapper. Du kan søge i alle indbakker samtidigt. Skriv Musikhuset eller nyhedsbrev oppe i søgefeltet, så burde mailen dukke op. Herefter kan du højreklikke på mailen og flytte den til inbox.

Yahoo.dk

 1. Åben mappen Spam. (Kan du ikke finde se Spam-folderen, kan du klikke More/mere under folderen Sent/sendt)
 2. Vælg mailen
 3. Klik på Not Spam for at flytte mailen til din inbox.

Hvis din mail ikke er i spam-mappen, kan den være havnet i en af dine andre mail-mapper. Du kan søge i alle indbakker samtidigt. Skriv Musikhuset eller nyhedsbrev oppe i søgefeltet, så burde mailen dukke op. Vælg den eller de mails du vil flytte og klik på Move. Vælg den folder i dropmenuen du vil flytte mailen til. F. eks din indbakke.

Icloud

 1. Klik på folderen Junk i din mailboks liste
 2. Vælg den mail du vil flytte
 3. Klik på cirklen med de tre prikker og klik herefter på Move to Inbox.

Hvis din mail ikke er i spam-mappen, kan den være havnet i en af dine andre mail-mapper. Du kan søge i alle indbakker samtidigt. Skriv Musikhuset eller nyhedsbrev oppe i søgefeltet, så burde mailen dukke op. Vælg den eller de mails du vil flytte og klik på Mappeikonet øverst. Vælg den mappe du vil flytte mailen til. F. eks din indbakke. Klik herefter på Flyt.

Mails fra Musikhuset fremover

Når du har flyttet din mail fra spam-mappen, eller fra den mappe den må være havnet i, burde mails fra Musikhuset fremover havne i din hovedindbakke.

Vi anbefaler dog stadig at holde øje, hvis du fortsat ikke modtager i hovedindbakken, så også du kan få glæde af de mange herlige arrangementer i huset.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede