Sommer i Aarhus

Sommeren i Aarhus byder på masser af lækre koncerter i Musikhuset. Vi byder både på internationale stjerner under sommerens jazzfestival og masser af gratis koncerter med spændende nye navne.

Er du til pop, rock, jazz eller singer-songwriter? Der er noget for enhver smag. Tjek sommerens program ud her.

Gratis sommerkoncerter

Musikhuset inviterer i samarbejde med Spar Nord Fonden alle aarhusianere og byens gæster til en lang række gratis koncerter under åben himmel i Musikhusparken. Du kan nyde koncerterne ved det karakteristiske spejlbassin foran Musikhuset.

MG 0056
Sommerstemning i Musikhusparken

Der er masser af dejlig musik og god stemning i Musikhusparken denne sommer. 

Restauranten har lagt ekstra rosé-flasker på køl. Slå dig ned på kanten af spejlbassinet med en lun kop kaffe eller en frisk Gin & Tonic.

Hvis du vil være helt sikker på en siddeplads, så sørg for at komme i god tid eller hav en campingstol med under armen.

Vi glæder os til at dele den gode stemning med alle vores søde gæster i Musikhusparken.

MG 0036
Aarhus Jazz Festival

Sommer i Aarhus er for mange forbundet med jazzfestival i hele byen. I Musikhuset er vi glade for at bidrage til en af byens allerstærkeste traditioner. Vi fylder i juli huset med lækre jazztoner.

Oplev Aarhus Jazz Festival 2022 i Musikhuset Aarhus, hvor du glæde dig til koncerter med internationale stjerner og Danmarks allerdygtigste musikere.

Gratis jazz

Musikhuset Swinger byder på masser af gratis koncerter under Aarhus Jazz Festival 2022. Det traditionsrige Ridehuset Swinger får i år nye rammer. Det betyder, at der er endnu mere gratis jazz af høj kvalitet at glæde sig til i Musikhuset. 

Musikhuset Swinger byder fra den 13.-16. juli på koncerter i Caféen, Foyeren og udenfor i Spejlbassinet, hvis vejret tillader det. Der er koncerter hver eftermiddag kl. 15. Aftenprogrammet begynder hver dag kl. 19.30, hvor Aarhus Jazz Orchestra og Mathias Heise hylder Toots Thielemanns.

Du kan se det samlede program for Musikhuset Swinger herunder.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede