Menu
Vores menuer
Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.
Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles senest 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
Musiktapas
MUSIKTAPAS
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Sødt eller ost
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person
HOVEDRET TIL MUSIKTAPAS:
September: Kalvebavette serveret med grillet forårsløg, gulerod, smørdampede nye kartofler & sauce Espagnole
Oktober: Poussinbryst og confiter lår serveret med årstids grønsager og puré, polenta & sauce
Brasseriemenu
Brasseriemenu (september) |
Oplevelsesmenu (september) |
|
|
Forret Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
Forret (+velkomst & snacks) Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
|
|
Hovedret Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole |
|
|
Dessert Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
Dessert (+kaffe to go)
Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (september) | ||
|
|
|
Forret Marineret agurker med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
|
|
Hovedret Stegte bøgehatte serveret med grillet forårsløg, gulerod, gulerods pure, pommes duchesse & Beurre Rouge sauce |
|
|
Dessert Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
|
|
Brasseriemenu
|
|
|
|
|
|
|
|
Hovedret Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce |
|
|
Dessert Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is |
Dessert (+kaffe to go) Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is |
Kr. 395,- pr. person |
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (oktober) | ||
|
|
|
Forret Bede tatar med Koreansk tatarsauce serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker |
|
|
Hovedret Røget tofu med saltbagte majroer, kål, beder, polenta, & luftig sauce Choron |
|
|
Dessert Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is |
|
|
Bordbestilling
Bordbestilling skal gøres online. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge. Afbud skal ske senest kl. 12.00 på dagen for spisning. Når du har bestilt maden, får du automatisk pladser og madbilletter og skal derfor ikke bestille bord.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.