Menu - Musikhuset Aarhus

Menu

Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.

Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles senest 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

Musiktapas

MUSIKTAPAS

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Sødt eller ost

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

Kr. 295,- pr. person

HOVEDRET TIL MUSIKTAPAS:

September: Kalvebavette serveret med grillet forårsløg, gulerod, smørdampede nye kartofler & sauce Espagnole

Oktober: Poussinbryst og confiter lår serveret med årstids grønsager og puré, polenta & sauce

Brasseriemenu

Brasseriemenu (september)

Oplevelsesmenu (september)

 

 

Forret

Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

Forret (+velkomst & snacks)

Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

 

 

Hovedret

Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole

 

 

Dessert 

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

 Dessert (+kaffe to go)

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

Kr. 395,- pr. person

 

Kr. 725,- pr. person

Vegetar brasseriemenu (september)    

 

 

Forret 

Marineret agurker med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

 

 

Hovedret 

Stegte bøgehatte serveret med grillet forårsløg, gulerod, gulerods pure, pommes duchesse & Beurre Rouge sauce

 

 

Dessert 

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

 

 

Brasseriemenu

Brasseriemenu (oktober)

Oplevelsesmenu (oktober)

 

 

Forret

Laksetartar med Koreansk tatarsauce, serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

Forret (+velkomst & snacks)

Laksetartar med Koreansk tatarsauce, serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

 

 

Hovedret

Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Himmerland kalvefilet serveret med polenta, bagte majroer, beder & bordelaisesauce

 

 

Dessert 

Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is

Dessert (+kaffe to go)

Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is

Kr. 395,- pr. person

Kr. 725,- pr. person

Vegetar brasseriemenu (oktober)    

 

 

Forret 

Bede tatar med Koreansk tatarsauce serveret med sprøde dej, shiso blade, purløg, glaskål & syltede jordskokker

 

 

Hovedret 

Røget tofu med saltbagte majroer, kål, beder, polenta, & luftig sauce Choron

 

 

Dessert 

Eclairs med vaniljecreme serveret med chokolade is

 

 

Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge. Afbud skal ske senest kl. 12.00 på dagen for spisning. Når du har bestilt maden, får du automatisk pladser og madbilletter og skal derfor ikke bestille bord. 

Bestil mad & drikke

Vælg dit arrangement for at se bestillingsmuligheder

Gå til bestilling

Er spisning eller pausedrinks udsolgt til dit arrangement? Du kan købe drikkevarer i vores café, når du ankommer til Musikhuset.

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.