Live fra Musikhuset

Oplev stemningen fra fantastiske livekoncerter i Musikhuset hjemme i stuen.

Vi indfanger magiske stunder fra vores koncerter, så du kan opleve dem igen og igen. Vi har samlet dem på denne side. Rigtig god fornøjelse!

Nicklas Sahl

I marts 2024 indtog Nicklas Sahl Musikhuset i bedste stil med sine dragende hits. Hør eller genhør ham her med nummeret New Eyes.

Musikhuset Lytter

Hør her, hvem Nicklas Sahl lytter til og, hvad der har inspireret ham.

Wild Birds Fly

Hør eller genhør Nicklas Sahl med nummeret Wild Birds Fly. 

KrebsFalch

I marts 2024 indtog den musikalske duo KrebsFalch Musikhusets Store sal med deres akustiske toner. Her kan du høre eller genhøre nummeret Derfra Til Evigheden.

Tomandshånd

Her kan du høre eller genhøre KrebsFalch med nummeret Tomandshånd. 

Rikke Thomsen 

I februar 2024 indtog Rikke Thomsen Musikhuset med sine ikoniske sønderjyske sangtekster og sit stærke rockband i ryggen.

Her kan du høre eller genhøre Rikke Thomsen med nummeret Sønderborg City.

Så Dum æ Det It Naun Det æ

Her kan du høre eller genhøre Rikke Thomsen med nummeret Så Dum æ Det It Naun Det æ.

Tim Christensen

Se med, da Tim Christensen indtog Musikhuset med et brag af en jubilæumskoncert for albummet Honeyburst i oktober og december 2023.

Her kan du høre eller genhøre, hvordan det lød da Tim Christensen spillede sit hit Whispering At The Top Of My Lungs.

Black Voices

Caroline Henderson, Barbara Moleko, Karen Mukupa, Nabiha og Iris Gold indtog Musikhuset i januar 2024, med et brag af en hyldestkoncert. 

Her kan du høre eller genhøre, da stjerneholdet spillede sangen Afro Blue. 

Peter Sommer og Palle Hjorth

En af landets bedste sangskrivere fortryllede publikum i Musikhuset i selskab med orgelkongen Palle Hjorth. 

Her kan du høre eller genhøre Peter Sommers fortolkning af titelnummeret Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske fra sit femte album. 

De Uforelskede I København

Hør Peter Sommer fortolke nummeret De Uforelskede I København i smukt samspil med Palle Hjorth.

Teitur

Hør Teiturs lækre liveudgave af hittet Sleeping With The Lights On. Optagelsen er fra Teiturs 20 års jubilæumskoncert for debutalbummet Poetry & Aeroplanes i Musikhusets Store sal den 1. oktober 2023.

Søren Huss

Det var et bevægende gensyn med Søren Huss den 21. april 2023. Publikum mærkede den helt særlige, nærværende og rørende stemning, som opstår, når Søren Huss er på scenen. Du kan selv mærke efter til det helt nye nummer Stoledans, der er optaget live fra Store sal.

Ginne Marker og Who Killed Bambi

Den 21. juni indtog Ginne Marker og de sublime strygere fra Who Killed Bambi Musikhuset. Hør, hvordan det lød, da de spillede Omen her

Zar Paulo

Fredag den 5. maj skabte Zar Paulo en kæmpe fest i Store sal til SPOT festivalen. Hele salen var varm, og publikum rockede med fra side til side. Hør, hvordan det lød, da de spillede Tæt På Paradis her

Phlake 

Phlake skabte et brag af en fest den 31. marts 2023. De spillede både store gamle hits men også helt nye sange. Phlake gav den gas på scenen, og undervejs havde de selskab af sangeren ILMA. 
Hør Gimme The Keys feat. ILMA her

Lucky Lo

Den svenske sanger, sangskriver og multi-instrumentalis leverede et show fuld af energi, da hun spillede til SPOT Festival 2023 i Rytmisk sal. Her kan du høre, hvordan det lød, da Lucky Lo spillede sangen Supercarry, og sluttede af med en god omgang fællessang.

Who Killed Bambi + Bjørn Fjæstad

Hør Bjørn Fjæstads nummer Den samme Rille tilsat Who Killed Bambis stemningsfulde strygere. Sangen er fra soloalbummet Du kender intet til mig og kan her opleves i en helt ny liveversion. Den spektakulære lysscenografi er skabt af Vertigo.

Nummeret er optaget live ved en fortryllende koncert Musikhusets Store sal i december 2022.

★★★★★

"En ambitiøs aften, hvor alt gik op i en højere enhed"

GAFFA

Who Killed Bambi + Sebastian Wolff

Hør Sebastian Wolffs magiske, mørke stemme, når nummeret Lost at Sea bliver tilsat Who Killed Bambis sublime strygere. Med sig på scenen har de Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor.

Nummeret er optaget live ved en fortryllende koncert Musikhusets Store sal i december 2022.

Julekoncert med Oh Land og Aarhus Jazz Orchestra

Søndag d. 11. december sang og spillede Oh Land, Aarhus Jazz Orchestra og Kor27 julen ind i Musikhusets Store sal. Til den eventyrlige og magiske koncert var der dømt julehygge, da det aarhusianske bigband spillede julehittet Julefeber sammen med Oh Land og de mange veloplagte korsangere.

Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav, Rasmus Botoft, og hele familien holdt KÆMPE fest i Aarhus Congress Center d. 19. november 2022. Det var et brag af en koncert med den fedeste energi og en uovertruffen liveoptræden. Mærk selv energien og bliv blæst bagover, når Hav og Familien synger og spiller Nu Her.

Carpark North x Danmarks Underholdningsorkester

Store sal blev både bevæget og blæst bagover, da Carpark North indtog scenen i selskab med Danmarks Underholdningsorkester den 3. april 2022. Hør den dybt personlige sang Håb. Den rørende fortælling om forsanger Lau Højens tab af sin mor får en ekstra dimension, når den bli'r tilsat en symfonisk lydpalette.

Transparent and Glasslike

Hør Carpark Norths kæmpehit Transparent and Glasslike tilsat symfoniske farver. 

Mads Langers fortryllende vokal

Smukt lød det, da Mads Langer sang kæmpehittet Monsters in My Mind i Store sal den 14. april 2022. Stemningen nåede nye højder, da publikum i slutningen af nummeret sang med på omkvædet og gjorde det hele lidt mere magisk. Oplev det unikke øjeblik her.

Mads Langer med Lightning

Vores kameramand har indfanget endnu et gyldent øjeblik fra Mads Langers fortryllende koncert i Store sal. Her er monsterhittet Lightning.

Lydmor i akustisk format i intime rammer

Det var i sandhed en intim, smuk og nærværende koncertoplevelse d. 27. oktober i Lille sal, da Lydmor vækkede nyt liv i sine maleriske sange. Den unge sangstjerne Lydmor fyldte salen med hendes magiske stemme, som du kan høre i nummeret The Last Call.

Lydmor med Helium High

Vi har fanget endnu et smukt øjeblik fra Lydmors magiske koncert i Lille sal. Her er den fortryllende sang Helium High.

En hjertevarm aften med den svenske stjerne Lisa Ekdahl 

En af Sveriges smukkeste stemmer indtog Store sal den 3. oktober 2022. Den verdensberømte sanger og sangskriver Lisa Ekdahl fyldte salen med store følelser og en rørende stemme, som du kan høre i nummeret Oppna upp ditt fönster.

Wish You Were Gay

Fra Lisa Ekdahls seneste album Grand Songs (2021) - hør Billie Eilish-coveret Wish You Were Gay live fra Musikhuset.

Eivørs sublime sandheder

Eivør gav en magisk koncert i Symfonisk sal fredag den 18. marts 2022. Hør eller genhør nummeret Truth live fra Musikhuset.

Mød Malurt i Musikhusets mørke

Malurt gav en forrygende livekoncert i Musikhusets Store sal torsdag den 24. februar 2022. Hør eller genhør Malurts hit Mød mig i mørket live fra Musikhuset.

Mine Øjne De Skal Se.

Hør eller genhør Lis Sørensen her med hittet Mine Øjne De Skal Se.

Lis Sørensen

I februar indtog Lis Sørensen Musikhuset med en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Hør eller genhør hende her med nummeret Verden Er I Farver.

Syng! Syng! Syng!

Fællessang er populært som aldrig før og kan noget ganske særligt.

Når vi mødes og synger sammen, skaber det glæde og samler os i værdifulde fællesskaber. Syng! Syng! Syng! er vores nye, friske bud på fællessang i 2023.

Syng! Syng! Syng!

Musikhuset Favourite Places

Vi bringer livemusikken ud i byen og hjem i stuerne.

Favourite Places er navnet på en koncertrække, hvor Musikhuset præsenterer livekoncerter på aarhusianernes favoritsteder.

Favourite Places

Secret Places i Musikhuset

Secret Places er navnet på en koncertrække, der består af livestreamede koncerter fra hemmelige, skæve og overraskende steder i Musikhuset, hvor publikum normalt ikke har adgang. 

Secret Places

Musikhuset Take Away

Genhør Musikhusets Take Away-koncerter fra foråret 2020. Musikhuset bragte livemusikken ud i baggårdene og hjem i stuerne til publikum, der på grund af corana var afskåret fra at komme i salene.

Take Away

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede