Gavekort Hjemmeside Jul

Gavekort

Et gavekort til Musikhuset er den perfekte gave. Glæd en, du holder af, med et gavekort til flere end 1500 spændende liveoplevelser i Musikhuset Aarhus.

Et gavekort til Musikhuset er en gave, der kan mærkes.

Med gavekortet i hånden, får du adgang til frit at vælge mellem et hav af fede liveoplevelser. Oplevelser, du kan dele med dem, du har kær.

KØB GAVEKORT

Gavekort til store oplevelser og fælles minder

Gavekort til Musikhuset Aarhus åbner dørene til +1500 oplevelser i Nordens største musikhus. Er du mest til koncertermusicalsteatercomedy,klassiske koncerterdansopera eller oplevelser for børn?

Hvad enten du leder efter den perfekte gaveidé til ham, hende, børn, forældre eller bedsteforældre - er der noget for enhver.

Mangler du inspiration til en julegave?

Hvis du ønsker at give en liveoplevelse med en personlig favoritkunstner, har vi som inspiration samlet en perlerække af højdepunkter fra Musikhusets program til dig.

Se højdepunkter

Vælg mellem 6 forskellige designs

Når du køber et gavekort til Musikhuset, kan du selv vælge, hvordan det skal se ud. Bladr i billederne herunder og se, hvilke muligheder du har.

Hvad gælder mit gavekort til?

  • Et gavekort til Musikhuset Aarhus gælder i tre år og kan benyttes til stort set alle de arrangementer, du finder på musikhusetaarhus.dk
  • Gavekortet kan bruges som betaling ved køb af billetter på Musikhusets hjemmeside eller via Musikhusets billetsalg på 89 40 40 40
  • Restbeløb på kan bruges som delbetaling ved næste billetkøb
  • Gavekort til Musikhuset kan ikke benyttes til Spot Festival eller i café og restaurant

Skal jeg selv printe mit gavekort?

Hvis du køber gavekort via vores hjemmeside, er gavekortet klar til at printe hjemme fra din stue eller sende pr. mail til den heldige modtager. 

Vi sender desværre ikke gavekort med posten, men du kan købe dit gavekort i vores billetsalg ved fysisk fremmøde.

KØB GAVEKORT

Praktisk information om gavekort

Hvordan indløser jeg mit gavekort?

INDLØSNING VIA HJEMMESIDEN

Når du har fundet dine billetter på musikhusetaarhus.dk og går til "betaling", benytter du dit gavekort som betaling. Her indtaster du gavekortets nummer og pinkode, som så bliver modregnet din bestilling. Du kan anvende mere end et gavekort ved køb af billetter.

Din pinkode finder du på selve gavekortet

  • Køber du billetter for mere end gavekortets værdi, vil restbeløbet skulle betales med betalingskort
  • Køber du billetter for mindre end gavekortets værdi, vil restbeløbet forblive på dit gavekort, som du kan bruge til køb af billetter på et senere tidspunkt

Hvis du har mistet din pinkode, så kontakt venligst billetsalget på tlf. 89 40 40 40.

INDLØSNING VIA BILLETSALGET

Køber du billetter igennem Musikhusets billetsalg skal du ved købets start gøre opmærksom på, at du ønsker at betale med gavekort.

Hvor ser jeg min saldo på gavekortet?

Vil du vide hvor mange penge, der er tilbage på dit gavekort?

Du kan tjekke det her, hvis du har dit gavekortnummer og pinkode klar: 

TJEK DIN SALDO

Du er også velkommen til at kontakte vores billetsalg for at tjekke, hvor meget der er tilbage:

T: 89 40 40 40
M: billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Kan jeg få mine penge retur ved køb af gavekort?

Du har mulighed for at få indestående beløb på et gavekort udbetalt i en periode på fire år fra udstedelsen af gavekortet. Ved udbetaling i gavekortets treårige gyldighedsperiode tager vi et gebyr på 25 kr.

Hvis du ønsker at få udbetalt det indestående beløb på et gavekort, skal du kontakte vores billetsalg: billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

Den almindelige 14 dages fortrydelsesret ved netkøb gælder ved siden af disse regler. I disse situationer tages ikke gebyr.

Forlængelse af gavekort

Gæster med gavekort de ikke når at bruge inden udløbsdatoen, kan vælge at få forlænget gavekortet. Når et gavekort forlænges, gælder det et år fra datoen, hvor det forlænges. Denne service er gratis for gæsten.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit gavekort?

Vi opfordrer dig til at passe rigtig godt på dit gavekort. Tabte eller bortkomne gavekort erstattes ikke. Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter.

Den person, der fremviser gavekortet, kan benytte dette til betaling. Der behøves ikke nogen yderligere identifikation af personen. Selvom du måtte have en bekræftelse fra gavegiveren, har gavekortet alene har værdi for ihændehaver af gavekortet.

Så husk at passe godt på dit gavekort til Musikhuset.

KØB GAVEKORT

Aarhus Citygavekort

Du kan ikke længere købe et citygavekort i Musikhuset, men du kan anvende det som betalingsmiddel i vores billetkontor i Foyeren.

Køb et gavekort til Musikhusets café og restaurant

Ønsker du at købe gavekort til Musikhusets café eller restaurant, skal du kontakte johan r eller Maestro pr. tlf. eller mail.

Du kan også købe gavekort til Musikhusts café og restaurant johan r. ved fysisk fremmøde i caféen i Musikhusets foyer.

Find kontaktoplysninger til Musikhusets café eller brasserie.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede