DSC 7312

Bestil bord

Nyd en dejlig menu efter eftermiddagsforestillinger og før aftenforestillinger i Store sal og/eller Symfonisk sal. Vi har to forskellige menuer, som kan fås i to forskellige udgaver.

Sæt smag på din aften i Musikhuset 

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og derfor har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med et minimalt spild. Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen.

Kosthensyn

Har du særlige kosthensyn, er du vegetar/veganer, så kan du blot bestille en almindelige menu, og så sende os en mail eller ringe til os, og oplyse dine kosthensyn, så laver vores køkken en specialmenu tilpasset dine behov. Specialkost/kosthensyn skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon 22300092 eller mail info@johanr.dk - vi skal altid bekræfte modtagelse for at undgå fejl ved bestillinger.

Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under feltet "Find die arrangement". Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refunderer dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.

NB: Kommer den ønskede menu ikke frem, er den desværre udsolgt. 

Bestil mad og drikke til dit arrangement.

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.

I forbindelse med bestilling af madbilletter, skal der ikke noteres tidspunkt for ankomst. Da restauranten åbner kl. 17, og det derfor er frit for hvor det passer jer bedst at ankomme til spisning.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede