Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med et minimalt spild. Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

 

Rejse
Musik menu

MUSIKMENU - Petit

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

 

Kr. 249,- pr. person

Maestro Logo 2000X2000
Brasseriemenu
Brasseriemenu (maj)   Oplevelsesmenu (maj)

Forret

Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise

 

Forret (+Velkomst & snacks)

Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise

Hovedret

Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost 

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost 

Dessert

Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse 

 

Dessert (+kaffe to go)

Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse 

Kr. 350,- pr. person

 

Kr. 695,- pr. person

Lam
Kommende Brasseriemenu
Brasseriemenu (juni)   Oplevelsesmenu (juni)

Forret

Confiteret laks med smørdampede hvideasparges, ristet hassennødder, urtemix  & cremet gammelknas sifon

 

Forret (+Velkomst & snacks)

Confiteret laks med smørdampede hvideasparges, ristet hassennødder, urtemix  & cremet Gammelknas sifon

Hovedret

Oksetynd steg med nye gulerødder, grønne asparges, skalotteløg & portvinssauce

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Oksetynd steg med nye gulerødder, grønne asparges, skalotteløg & portvinssauce

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomst, vanilje crumble & koldskålsis

 

Dessert (+kaffe to go)

Danske jordbær med hyldeblomst, vanilje crumble & koldskålsis

Kr. 350,- pr. person

 

Kr. 695,- pr. person

Brasseriemenu (juli+august)   Oplevelsesmenu (juli+august)

Forret

Mosaikhvidfisk med brændte hvidløg, citronpuré, ørredrogn, frisée & yuzu syrnet fløde

 

Forret (+Velkomst & snacks)

Mosaikhvidfisk med brændte hvidløg, citronpuré, ørredrogn, frisée & yuzu syrnet fløde

Hovedret

Kyllingebryst supreme med majs ala francesé, sommergrønt, nye kartofler & majssauce

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Kyllingebryst supreme med majs ala francesé, sommergrønt, nye kartofler & majssauce

Dessert

Japansk cheesecake med bærkompot, friske hindbær & hindbærsorbet

 

Dessert (+kaffe to go)

Japansk cheesecake med bærkompot, friske hindbær & hindbærsorbet

Kr. 350,- pr. person

 

Kr. 695,- pr. person

Snacks og vin inden forestillingen

Boef
Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter. 

Bestil mad og drikke til dit arrangement

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.

Maestro Logo 2000X2000
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede