Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med et minimalt spild. Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
MUSIKMENU - Petit
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 249,- pr. person
Brasseriemenu (maj) | Oplevelsesmenu (maj) |
Forret Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise |
Forret (+Velkomst & snacks) Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise |
Hovedret Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost |
Dessert Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse |
|
Dessert (+kaffe to go) Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Brasseriemenu (juni) | Oplevelsesmenu (juni) |
Forret Confiteret laks med smørdampede hvideasparges, ristet hassennødder, urtemix & cremet gammelknas sifon |
Forret (+Velkomst & snacks) Confiteret laks med smørdampede hvideasparges, ristet hassennødder, urtemix & cremet Gammelknas sifon |
Hovedret Oksetynd steg med nye gulerødder, grønne asparges, skalotteløg & portvinssauce |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Oksetynd steg med nye gulerødder, grønne asparges, skalotteløg & portvinssauce |
Dessert Danske jordbær med hyldeblomst, vanilje crumble & koldskålsis |
|
Dessert (+kaffe to go) Danske jordbær med hyldeblomst, vanilje crumble & koldskålsis |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Brasseriemenu (juli+august) | Oplevelsesmenu (juli+august) |
Forret Mosaikhvidfisk med brændte hvidløg, citronpuré, ørredrogn, frisée & yuzu syrnet fløde |
Forret (+Velkomst & snacks) Mosaikhvidfisk med brændte hvidløg, citronpuré, ørredrogn, frisée & yuzu syrnet fløde |
Hovedret Kyllingebryst supreme med majs ala francesé, sommergrønt, nye kartofler & majssauce |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Kyllingebryst supreme med majs ala francesé, sommergrønt, nye kartofler & majssauce |
Dessert Japansk cheesecake med bærkompot, friske hindbær & hindbærsorbet |
|
Dessert (+kaffe to go) Japansk cheesecake med bærkompot, friske hindbær & hindbærsorbet |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.