Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.
Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
MUSIKTAPAS
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Sødt eller ost
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 295,- pr. person
OBS: Petitmenu er ændret til Musiktapas efter sommer 2023. Har du allerede købt en petitmenu, så overgår den blot automatisk til den nye menu. Hovedretten til musiktapas står herunder, mens forretten og sødt eller ost kan variere fra dag til dag.
Hovedret (juli/august)
Kylling marineret med citron-timian med broccoli-asparges, små gulerødder, blomkålspuré, nye kartofler & sauce
Hovedret (september)
Kalvebavette serveret med grillet forårsløg, gulerod, smørdampede nye kartofler & sauce Espagnole
Brasseriemenu (juli/august) | Oplevelsesmenu (juli/august) | |
Forret Marineret tun serveret med avocado, skalotteløg, dildgele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde |
Forret (+velkomst & snacks) Marineret tun serveret med avocado, skalotteløg, dildgele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde |
|
Hovedret Oksemørbrad med gulerødder, stegt blomkål, karamelliséret blomkål pure, kartofler & Sauce Périgueux |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Oksemørbrad med gulerødder, stegt blomkål, karamelliséret blomkål pure, kartofler & Sauce Périgueux |
Dessert Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet |
Dessert (+kaffe to go) Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (juli/august) | ||
Forret Avocado serveret med gulerod, skalotteløg, dild gele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde |
|
|
Hovedret Stegt blomkål med brunet smør serveret med vesterhavsost, fileterede kapers, kartofler, urter & beurre blanc sauce |
|
|
Dessert Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet |
|
|
Brasseriemenu (september) | Oplevelsesmenu (september) | |
Forret Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
Forret (+velkomst & snacks) Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
|
Hovedret Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole |
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole |
Dessert Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
Dessert (+kaffe to go) Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
Kr. 395,- pr. person |
|
Kr. 725,- pr. person |
Vegetar brasseriemenu (september) | ||
Forret Marinerede agurker med kinaradise, tangsalat & ponzudressing |
|
|
Hovedret Stegte bøgehatte serveret med grillet forårsløg, gulerod, gulerods pure, pommes duchesse & Beurre Rouge sauce |
|
|
Dessert Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet |
|
Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.