Vores menuer

Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med fokus på minimalt spild.

Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.

Rejse
Musiktapas

MUSIKTAPAS

Smagebræt med lækre kolde anretninger

Lun hovedret

Sødt eller ost

Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør

Alle retter er portionsanrettet

Kr. 295,- pr. person

OBS: Petitmenu er ændret til Musiktapas efter sommer 2023. Har du allerede købt en petitmenu, så overgår den blot automatisk til den nye menu. Hovedretten til musiktapas står herunder, mens forretten og sødt eller ost kan variere fra dag til dag.

Hovedret (juli/august)

Kylling marineret med citron-timian med broccoli-asparges, små gulerødder, blomkålspuré, nye kartofler & sauce

Hovedret (september)

Kalvebavette serveret med grillet forårsløg, gulerod, smørdampede nye kartofler & sauce Espagnole

Maestro Logo 2000X2000
Brasseriemenu
Brasseriemenu (juli/august)   Oplevelsesmenu (juli/august)

 

Forret

Marineret tun serveret med avocado, skalotteløg, dildgele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde

 

 

Forret (+velkomst & snacks)

Marineret tun serveret med avocado, skalotteløg, dildgele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde

Hovedret 

Oksemørbrad med gulerødder, stegt blomkål, karamelliséret blomkål pure, kartofler & Sauce Périgueux

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Oksemørbrad med gulerødder, stegt blomkål, karamelliséret blomkål pure, kartofler & Sauce Périgueux

Dessert 

Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet

 

Dessert (+kaffe to go)

Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet

Kr. 395,- pr. person

 

Kr. 725,- pr. person

Vegetar brasseriemenu (juli/august)    

Forret 

Avocado serveret med gulerod, skalotteløg, dild gele, ristede mandler & yuzu syrnet fløde

 

 

Hovedret 

Stegt blomkål med brunet smør serveret med vesterhavsost, fileterede kapers, kartofler, urter & beurre blanc sauce

 

 

Dessert 

Mille-feuille med hvidchokolademousse, bær, bærcoulis & sorbet

 

 

Maestro Logo 2000X2000
Brasseriemenu

 

Brasseriemenu (september)   Oplevelsesmenu (september)

 

Forret

Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

 

 

Forret (+velkomst & snacks)

Ceviche af jomfruhummer og mørksej med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

Hovedret 

Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole

 

Hovedret (+udvalgte vine til menuen)

Poussin med citron-timian og souffléfars serveret med grillede forårsløg, gulerod, gulerodspuré, pommes duchesse & sauce Espagnole

Dessert 

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

 

Dessert (+kaffe to go)

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

Kr. 395,- pr. person

 

Kr. 725,- pr. person

Vegetar brasseriemenu (september)    

Forret 

Marinerede agurker med kinaradise, tangsalat & ponzudressing

 

 

Hovedret 

Stegte bøgehatte serveret med grillet forårsløg, gulerod, gulerods pure, pommes duchesse & Beurre Rouge sauce

 

 

Dessert 

Crème brûlée med Madagaskar vanilje serveret med friske bær, kompot & sorbet

 

Lam
Bordbestilling

Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter. 

Bestil mad og drikke til dit arrangement

Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.

MAESTRO Mad 2830
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede