Vi er gået ind i kampen mod madspild, og har derfor et tæt samarbejde med DAKA Refood. Grundet vores fokus på madspild, har vi ingen a la carte servering. Ønsker du at spise i vores skønne brasserie skal du forudbestille en af vores special sammensatte menuer, så vores kokke kan forberede din mad med et minimalt spild. Vi kan derfor, som udgangspunkt, ikke tage imod bordbestillinger på selve dagen. Specialkost skal meddeles 3 dage forinden på enten telefon eller mail.
MUSIKMENU - Petit
Smagebræt med lækre kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør
Alle retter er portionsanrettet
Kr. 249,- pr. person
Brasseriemenu (marts) | Oplevelsesmenu (marts) |
Forret Jomfruhummer med tomatconkassé, syltede jordskokker, jordkokkechips & tum yom fumé |
Forret (+Velkomst & snacks) Jomfruhummer med tomatconkassé, syltede jordskokker, jordkokkechips, tum yom fumé |
Hovedret Braiseret oksekæber med soya, løg og svampekompot, grillet porre, små gulerødder, vesterhavsost & pebersauce |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Braiseret oksekæber med soya, løg og svampekompot, grillet porre, små gulerødder, vesterhavsost & pebersauce |
Dessert Mandelkage med honning karamelliseret gulerod, hvid chokolade ganache & sorbet |
|
Dessert (+kaffe to go) Mandelkage med honning karamelliseret gulerod, hvid chokolade ganache & sorbet |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Brasseriemenu (april) | Oplevelsesmenu (april) |
Forret Rørt tatar med stenbiderrogn, dild, sprød salat, syltegulerod & chips |
Forret (+Velkomst & snacks) Rørt tatar med stenbiderrogn, dild, sprød salat, syltegulerod & chips |
Hovedret Langtidsstegt lammekølle med pastinakpuré, skorzonerrod, vesterhavsost & skysauce |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Langtidsstegt lammekølle med pastinakpuré, skorzonerrod, vesterhavsost & skysauce |
Dessert Rabarberkage med syltede rabarber, karamel chokolade & cremefløde is |
|
Dessert (+kaffe to go) Rabarberkage med syltede rabarber, karamel chokolade & cremefløde is |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Brasseriemenu (maj) | Oplevelsesmenu (maj) |
Forret Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise |
Forret (+Velkomst & snacks) Laksetataki med røget mandler, ørredrogn, kørvel, spinat & luftig/røget mayonaise |
Hovedret Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost |
|
Hovedret (+udvalgte vine til menuen) Lavbagt hvidfisk med perlebygotto, purløg, asparges, gulerødder og vesterhavsost |
Dessert Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse |
|
Dessert (+kaffe to go) Kage med rabarberkompot, rabarbersorbet og citrongræs chokolademousse |
Kr. 350,- pr. person |
|
Kr. 695,- pr. person |
Bordbestilling skal gøres online i den lilla boks under. Du søger dit arrangement frem og vælger menu samt antal. Herefter udfyldes oplysninger og betaling. Bliver du forhindret kan du blot kontakte os, og vi refundere dine penge (alle afbud skal ske seneste kl. 12.00 på dagen for spisning). Når du har bestilt maden, får du automatisk madbilletter, og du skal derfor ikke bestille bord, det sker automatisk ved bestilling af madbilletter.
Maestro er åben i forbindelse med forestillinger i Store sal eller Symfonisk sal og åbner for spisning kl. 17.00. Vi anbefaler, at man ankommer til spisning cirka 2 timer før forestillingen starter – ved oplevelsesmenu 2,5 time før. Ved eftermiddagsforestillinger i Store sal og Symfonisk sal er det muligt at spise efter forestillingen.