Om billetkøb

Ønsker du at købe billet online til en af de mange forestillinger i Musikhuset kan du finde alle arrangementerne i Musikhusets kalender her på vores hjemmeside.

Billetter købt via Musikhusets hjemmeside kan enten købes som print-selv billetter, mobilbilletter eller fysiske billetter, der bliver sendt hjem til dig med posten.

Hvis du ønsker at få billetterne tilsendt med posten, koster det 50 kr.

Eksterne forestillinger i Musikhuset

Visse af forestillingerne i Musikhuset afholdes af eksterne arrangører. Det betyder, at det er den eksterne arrangør, der har både det kunstneriske og det økonomiske ansvar for gennemførslen af forestillingen, og at Musikhuset alene formidler salget af billetterne. Du kan se, hvem der er den ansvarlige arrangør af en forestilling i omtalen af forestillingen på vores hjemmeside og i vores trykte programmer.

Print derhjemme eller vis på telefonen

Print-selv billetter kan du printe derhjemme eller blot vise frem på din telefon, når du skal ind til forestillingen.

Billetsalget i Musikhuset

Du kan selvfølgelig også møde op i Musikhuset Aarhus og købe dine billetter. 

Billetkontoret ligger i Musikhusets foyer. 

Billetterne til alle vores forestillinger kan også købes via vores billetkontor på 89 40 40 40 eller billetsalg@musikhuset.dk

Hvis du reserverer billetterne telefonisk, kan du vælge at afhente dem i billetkontoret i åbningstiden eller få billetterne tilsendt. 

Åbningstider i billetsalget

Reservation af billetter

Du har mulighed for at reservere dine billetter i op til 3 dage, hvis du kontakte billetsalget direkte. Skal du bruge mange billetter til fx et firma arrangement er der ofte mulighed for en lidt længere reservationsfrist - kontakt venligst billetsalget.

Log på din profil

Har du oprettet en profil i forbindelse med dit billetkøb, kan du logge ind via dette link.

Via din profil kan du downloade dine billetter, se din plads i salen samt tilkøbe menuer og pausedrinks. Du kan også rette i dine kundedata som fx telefonnummer eller emailadresse.

Salgs- og leveringsbetingelser

Når du handler med Musikhuset, gælder Musikhusets salgs- og leveringsbetingelser.

Betingelserne gælder ved alle køb på hjemmesiden og i billetsalget.

Læs betingelserne her

Billetter og gebyrer

Musikhuset Aarhus sælger billetter til både egne og andres arrangementer via musikhuset.dk og i Musikhuset.

  • På billetter, der koster under 110 kr. per stk., pålægges et gebyr på 10 kr.
  • På billetter, der koster 110 kr. per stk. eller mere, pålægges et gebyr på 40 kr.

I annoncer og magasiner oplyser vi vores billetpriser inklusiv gebyr.

På Musikhusets hjemmeside vises prisen ligeledes inklusiv gebyr.

Af tekniske årsager splittes billetprisen og gebyret op, når man skal vælge priskategorier undervejs i købet.

I tilfælde af aflysning eller flytning

Hvis din forestilling er blevet aflyst eller flyttet, vil du altid modtage en informationsmail og/eller en sms fra Musikhuset med praktisk info. Du kan læse mere om refusion af billetter her.

Musikhuset Aarhus tager ikke ansvar for eller er forpligtet til at refundere købte billetter til eksterne arrangørers forestillinger.

Arrangøren står på billetten og på Musikhusets hjemmeside. Hvis du er i tvivl om en forestillings arrangørforhold, så spørg i Musikhusets billetsalg.

Musikhuset kan ikke holdes ansvarlig for tabte udgifter til rejse, hotel eller andre omkostninger, du har haft i forbindelse med den ændrede/aflyste forestilling. Det er det dit ansvar at orientere dig om, at forestillingen finder sted som planlagt, inden du rejser.

Vi vil gøre vores bedste for at informere om eventuelle aflysninger og datoændringer. Der kan dog opstå situationer, hvor vi ikke kan få fat i alle publikummer til en forestilling. Vi anbefaler derfor, at du kontrollerer, at eventen finder sted, inden du tager afsted.

Billetkontoret flyttes ved større arrangementer

Ved enkelte lejligheder lukkes Musikhusets Foyer for offentlig adgang, f.eks. under den årlige SPOT Festival eller ved afholdelsen af store erhvervsarrangementer i Musikhuset.

Ved sådanne lejligheder flyttes billetkontoret enten til Musikhusets Foyers sydlige indgang (over mod Scandinavian Center Aarhus) eller til Musikhusets indgang i Skovgaardsgade.

Børn er altid velkomne

Børn er meget velkomne i Musikhuset, og vi har hvert år en række forestillinger på programmet, som er målrettet de yngste i familien. Vi angiver vores anbefaling til børns alder på de enkelte arrangementer. Er du i tvivl, om en forestilling er egnet for børn, kan du altid kontakte Musikhusets billetsalg for hjælp.

Tager du dine børn med i Musikhuset, skal du huske at:

  • Barnet skal have sin egen billet. Dette gælder også betalte udendørskoncerter med stående publikum.
  • Barnet skal være stort nok til at sidde på sit eget sæde i salen og modent nok til at kunne være i salen under hele forestillingen uden at forstyrre publikum og de optrædende.
  • Det er ikke tilladt at efterlade barnevogne o.l. uden opsyn.

Behandling af personoplysninger

Billetkøb, der foretages via vores hjemmeside, formidles via billetudbyderen Tixly. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik, der bl.a. beskriver hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med online billetkøb.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede