DSC 7312

Pauseservering

Du har flere muligheder for servering i Musikhuset, hvis du ønsker du lidt lækkert i pausen.

NEMpause 

Vores NEMpause tilbyder drikkevarer og snacks ad libitum i pausen i et aflukket område. En NEMpause-billet giver adgang til området for 1 person. Drikkevarer og snacks må ikke fjernes fra området. NEMpause kan købes ved forestillinger med pause i Store sal. Som udgangspunkt afholdes NEMpause i Foyer Syd ved Store sal. 

Bestil drinks til pausen 

Forudbestil drikkevarer til pausen

Det er muligt at forudbestille drikkevarer til pausen, når du ankommer til Musikhuset. Her skal du blot henvende dig ved en valgfri bar og fortælle, at du ønsker at forudbestille drikkevarer til pausen. Vi tager imod din bestilling, og du betaler med det samme. Herefter informerer vi dig om, hvor du kan afhente dine bestilte drikkevarer i pausen.

Flere barer

Du kan købe drikkevarer i de forskellige barer i pauserne. Vi har flere barer placeret i huset, og vores nyeste bar nede foran Symfonisk sal og Rytmisk sal er også åben. Du kan med fordel benytte den, når du er til forestilling i disse sale. Også før forestillingen begynder.

Der findes mange forskellige former for pauseservering i Musikhuset. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for servering til en større gruppe. 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede