Kom og få en unik koncertoplevelse med 5xVuust, når familien hylder Paul Simons ikoniske sange.

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Nu kan du opleve hele fem af slagsen i Musikhuset, når familien Vuust indtager scenen i intime Lille sal med en koncerthyldest til Paul Simon.

Glæd dig til at høre legendariske sange som The Sound Of Silence, You Can Call Me Al og Graceland i sublime jazzversioner, når familien skruer op for musikken og leverer deres egne arrangementer af de vidunderlige sange. Der er lagt op til en swingende og spændende aften.

Familien Vuust

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke Paul Simons skønne numre.

Sangerinde Clara Vuust har udgivet tre albums, senest Before You Walk Away, som høstede fremragende anmeldelser. Saxofonist Christian Vuust er blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik. Bassist Peter Vuust tilhører eliten af jazzmusikere og er desuden Danmarks førende hjerneforsker i musik. Og endelig Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer.

Clara Vuust: Vokal
Christian Vuust: Sax
Peter Vuust: Bas
Frederik Vuust: Klaver
Mikkel Vuust: Trommer

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Vi lægger ud med fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis. Køb dit medlemskab ved at klikke på logoet.  

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede