Glæd dig til en smuk musikalsk aften i selskab med Alberte Winding og Andreas Fuglebæk i Musikhusets intime Lille sal.

Musikhuset kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk, som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil.

Det bliver på mange måder en aften ned af mindernes boulevard, når Alberte Winding går på scenen og synger med sin fortryllende stemme. De fleste kender de legendariske sange Nydningen, Tænder på et kys og ikke mindst Lyse nætter, der er Alberte Windings mest ikoniske sang. Den er blandt andet blevet brugt som underlægningsmusik i DR tv og optaget i den seneste udgave af Højskolesangbogen. Mon ikke, makkerparret også spiller den smukke sang til koncerten? Få en forsmag ved at klikke på videoen herunder, hvor Alberte Winding og Andreas Fuglebæk fremfører Lyse nætter live hos Søren Ryge til Sankt Hans på DR 1 i 2017.

En koncert, der rører hjertet 

Publikum kan se frem til en mindeværdig aften, med musik, der går lige i hjertet.

Alberte siger: "En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af”.

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny. 

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo-koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture. Nærværet, varmen og fortroligheden kan mærkes, når Alberte og Andreas indtager scenen i Lille sal denne kolde februar-aften.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede