Showet er flyttet til Hermans i Tivoli Friheden. Vi har sendt en mail med nærmere info til alle, som har købt billet.

Hvis du ikke har hørt fra os, er du velkommen til at kontakte os.

---------------------------------------------------------------------------

Glæd dig til ren magi, når Anders Blichfeldt tryller under Christmas Magic

Når Anders Blichfeldt går på scenen for at levere et fantastisk juleshow, kan alt ske. Og det gør det!

I år har Anders Blichfeldt sat nye standarder for sin fantastiske julekoncert og allieret sig med en kæmpe HD skærm. På skærmen fremtryller han et helt symfoniorkester, et gospelkor med 50 sangere, Birthe Kjær, uartige drillenisse, en Fiat 500, kulørte lamper og en masse andet. Det bliver stort, smukt og helt anderledes end nogen anden julekoncert. 

Glæd dig til at opleve magien, når dette helt unikke soloshow med gæster kommer til Aarhus.

En helt ny og anderledes oplevelse

"Jeg kan godt lide store shows, men der er grænser for, hvad der kan lade sig gøre økonomisk og praktisk på en scene. Hér sker det alligevel! Og jeg kan love at det bliver stort, smukt, sjovt og helt anderledes end nogen anden julekoncert," lyder det fra Anders Blichfeldt.

Han har ladet en masse ideer fra den krøllede hjerne få luft og kombineret ting, der normalt ikke ville kunne lade sig gøre. Publikum kan se frem til masser af spøjse optrin, når han interagerer med de personer som er på skærmen: Det ene øjeblik står han foran skærmen og publikum, det næste optræder han på skærmen. 

Ren magi …

Julesange vælter ned som snefnug

Anders Blichfeldt har turneret med sit juleshow i flere år i en traditionel udgave med musikere og korsangere og fremfor alt masser af julesange. 

Julesangene er der heller ikke sparet på i år, når han spiller og synger live sammen med TV-optagelserne af musikere og solister på den 3,5 x 10 meter store skærm. Der vil være flere af hans egne sange, bl.a. fra tiden i Big Fat Snake, men også andre julemelodier, hvoraf flere serveres i nye og overraskende udgaver.

Anders Blichfeldt elsker jul og julemelodier, så julestemningen er helt sikkert til stede, og du kan gå nynnende og smilende fra koncerten.

TV-optagelserne på den kæmpe skærm er naturligvis i topkvalitet, ligesom lyden er det – så du kan godt begynde at glæde dig til en julekoncert, der ikke er som nogen anden.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede