Kom til amazing christmas og få julens smukkest koncertoplevelse i Rytmisk sal

Akkompagneret af landets bedste korstemmer og superpianisten Jacob Christoffersen inviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, til en vidunderlig koncertoplevelse med ægte julestemning. Magien breder sig for alvor i Musikhuset, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelserne til live. Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle sange. Sinne og Christina akkompagneres yderligere af piano, bas og trommer. Amazing Christmas er en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftet og et harmonisk vokalensemble, der bringer hele publikum i julestemning.

Sinne Eeg er uden tvivl Danmarks største jazzsangerinde. Hun har en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige. Sinne vandt i 2020 sin 5. Danish Music Award for Bedste Vokaludgivelse med sit seneste album, som er indspillet med DR Big Band. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, heriblandt Ben Webster Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat samt den prestigefyldte franske kritikerpris fra Academie Du Jazz, hvor hun bl.a. overhalede verdensstjernen Jamie Cullum.

Christina Boelskifte er i særklasse blandt landets dygtigste soul- og gospelsangere. Hun er forsanger i vokalgruppen Blast og optræder ofte med bigbands og Den Kongelige Livgardes Musikkorps, og synger i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Siden 2002 har Christina bygget bro mellem Corporates and Creatives ved at undervise ledere og TED TALK-deltagere i performancetræning. Udover at have medvirket på mere end 100 indspilninger har hun udgivet soloalbum samt arbejdet og optrådt med både internationale og danske kunstnere. I 2016 blev hun bedt om at skrive titelsangen We Move The World, som stadig følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Christina medvirker på et hav af Disneys produktioner, bl.a. biografsuccessen Frost, og turnerede i 2015 og 2017 med den amerikanske topartist Michael Ruff.

Få varmen i den kolde vintertid, når Sinne og Christina sørger for du får en Amazing Christmas

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede