Glæd dig til en unik koncert med soul-dronningen Hanne Boel, når hun går på scenen i Musikhuset og synger på dansk.

Hanne Boel har gennem fire årtier leveret engelsksprogede hits til os danskere, og de fleste kender nok sange som Wanna Make Love to You og Don't Know Much About Love. Men nu er startskuddet lagt til et nyt kapitel for en af vores største sangerinder, der for første gang synger på dansk.

****
"Boel bruger sit imponerende organ mere udtryksfuldt, frygtløst og inderligt end nogensinde før. Det er åbenlyst, hun bare nyder at synge og bruge sit talent. Og det er en nydelse at opleve."
Ekstra Bladet, Thomas Treo

****
"Ganske modigt og fremragende udført"
GAFFA

Hanne Boel har for nylig udgivet med 10 danske sange, og til september kan du nyde sangene live i Musikhusets Store sal. 

"Med alderen er nysgerrigheden omkring at synge på mit eget modersmål direkte til et publikum med samme modersmål blevet forstærket. Jeg har længe grublet over dette, inden jeg nu kaster mig over tre koncerter i Aarhus, Aalborg og København, hvor jeg udelukkende vil synge på dansk."

Hør Hanne Boels fortolkning af Medinas Elsk mig, som hun sang live til Musikhusets præsentation af efterårets program.

Genfortolker klassiske sange

På sit nye album Kopi fortolker Hanne Boel en række af sine danske favoritsange og danske kunstnere, som hun bliver inspireret af. Marie Key, Carl Emil Petersen, Medina og The Minds of 99 er blandt dem, der får en kærlig og inderlig fortolkning fra Hanne Boels sikre stemme.

Om den kommende koncert siger Hanne Boel:

"Jeg vil præsentere egne fortolkninger af sange som Hurtige Hænder og supplere med nogle af mine yndlingssange fra den danske sangskat. Der er nok at vælge imellem, nogle vil I nok nikke temmelig genkendende til, andre vil måske være et mere sjældent møde. Fælles for alt dette er, at jeg sammen med Jacob Funch på diverse instrumenter, keyboardspilleren Anders Filipsen og to vidunderlige sekunderende sangerinder Sophie Ziedoy og Ayoe Angelica vil nyde at udfolde mine fortolkninger af sange på dansk for et publikum."

En af de allerstørste danske sangerinder

Med et salg på over 2,5 mio. albums fordelt på 20 udgivelser er Hanne Boel den bedst sælgende danske sangerinde nogensinde. Hun har altid været flittig på livesiden og optræder til stadighed for fulde huse i Danmark og Norge.

Denne gang bliver koncerten helt unik. Glæd dig!

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede