Glæd dig til en hyldende morsom aften i selskab med komiker Anders Nielsen, når han sætter fokus på håndværkerfaget i sit første onemanshow Svendeprøven.

Anders Nielsen har i mange år levet et dobbeltliv! Tømrer om dagen og komiker efter mørkets frembrud! Det har på ingen måder været et hemmeligt dobbeltliv, men det er alligevel lykkedes ham at holde det skjult for store dele af den danske befolkning. MEN NU DET SKAL FANDEME VÆRE SLUT! Anders Nielsen har taget springet ud i komikerdrømmen. Men han er bestemt ikke grøn i faget, han har både været i finalen ved DM i stand-up i 2015 og 2017.

Humor i gulvhøjde

Stand-up-showet Svendeprøven er Anders Nielsens første onemanshow, og det sammenfletter hverdagen MED de skrå og PÅ de skrå brædder! Kan en knapt så omstillingsparat håndværker arbejde hjemmefra, og er det overhovedet muligt at slå igennem som komiker, når man har Danmarks kedeligste kunstnernavn? Det og meget, meget mere kan du blive klogere på i løbet af showet.

Svendeprøven er et målrettet stand-up-show, som handler om at være håndværker i dagens Danmark. Showet tager udgangspunkt i Anders’ oplevelser fra sine mere end 10 år i byggebranchen og bliver serveret med lige dele selvironi og bedrevidenhed.

På sarkastisk vis belyser Anders, hvordan det er at tilhøre en befolkningsgruppe, der er i tilbagegang og som ofte på én eller anden måde bliver et samtaleemne. Du kommer til at elske Anders’ show, hvis du har mødt en håndværker – og det har de fleste. Genkendeligheden i Anders’ finurlige pointer, få de fleste til at klaske sig på lårene. Anders tager publikum med på en rejse ind i en håndværkers univers, med skarpe pointer og ironisk distance. 

”Jeg anser det her som MIN store svendeprøve, og jeg håber inderligt at DU vil være min skuemester!” – Anders Nielsen.

Klar til et liv med sjove jokes

Trods sine otte år i stand-up-miljøet, var det først i januar 2020, han endelig fandt modet til at opsige sit trygge, elskede tømrerjob for at satse 100 procent på livet som vittighedssnedker. Det blev til to skønne måneder, inden Mette Frederiksen og en velsmagende flagermus i uskøn forening fik aflivet drømmen, som var den en mink med galoperende høfeber! Som så mange andre projekter, der involverer en håndværker, blev Anders Nielsens plan om at udfærdige et onemanshow forsinket. Men han har genoptaget arbejdet, og svendestykket har fået en ny afleveringsdato. Det nye show kommer til Musikhusets intime Lille sal i marts. Glæd dig!

Du kender Anders Nielsen fra

Finalen ved DM i stand-up i 2015 og 2017
Mesterskaberne på DR1 i 2019
Det virale Facebook-opslag: ”Det er kun de dumme, der bliver håndværkere”
Den rimeligvis feterede renoveringskonto på Instagram; @salmonstreet
Bliv-i-bilen Danmarks-tourné med Uffe Holm i 2020

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede