Beinir poster
Beinir poster

Gå ikke glip af en stemningsfuld aften med Beinir

Sanger og sangskriver Beinir har allerede optrådt ved mange koncerter, inklusive som opvarmning for kunstnere som Jonah Blacksmith, Stine Bramsen og Dopha.

I foråret annoncerede han sin egen Unknown Location Tour, hvor han bad sine følgere om forslag til, hvor han skulle spille. Dette resulterede i koncerter på Rigshospitalet, en motorcykelklub og private hjem i Jylland. Senest har Beinir for første gang optrådt sammen med sit fantastiske band på et udsolgt Hotel Cecil.

Den nu 23-årige Beinir, begyndte tidligt at spille guitar og synge for alle, der ville lytte. Med en drøm om et liv fyldt med musik, forlod han det trygge og velkendte Saltangará for at forfølge sin passion i Danmark. Tidligere i år udgav han sin første single, Greener, der nåede top 10 på dansk radio. Sangen handler om at omfavne det ukendte og forandring, og er skrevet i samarbejde med Søren Christensen (The Blue Van, Fallulah, Ameli Dot) og Anders Bønløkke (Zar Paulo, Alphabeat). 

Rosende anmeldelser

På livescenen er Beinir tidligere blevet rost af både Gaffa og Bands of Tomorrow efter sin koncert på UHØRT Festival. Bands of Tomorrow gav den 4,5 ud af 5 stjerner og disse ord med på vejen: 

“Alene på scenen indtog færøske Beinir scenen med sin guitar og leverede en af lørdagens bedste koncerter [...]. Med imponerende guitarspil og en drum-pedal, fyldte Beinir Skatescenen ud med sin fantastiske sangstemme og velskrevne numre.”

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede