Who Killed Bambi inviterer til spektakulær strygerkoncert tilsat fantastiske artister og magisk lysscenografi i Musikhuset.

Vær med blandt publikum, når Who Killed Bambi giver en unik koncert og vækker det anmelderroste album 12 til live sammen med en perlerække af spændende solister. 

 • Jenny Wilson
 • Lydmor
 • Bjørn Fjæstad
 • Asbjørn
 • Sebastian Wolff
 • Ida Wenøe
 • Jonas H. Petersen
 • Julie Maria
 • Kaspar Kaae
 • Sandra Kolstad (NO)
 • Therese Aune (NO)
 • Peter Wangel

GAFFA roste albummet 12 til skyerne og kvitterede med 5 stjerner til de seks strygere.  

★★★★★

"Albummet er en stringent og gennemført helhed. En farverig bunke af brugt vasketøj, der i alle enkeltdele er af den slags, som man får lyst til at tage bo i!"

GAFFA

Ekstraordinær koncertaften

Da Aarhus i 2017 sprudlede som Europæisk Kulturhovedstad, bidrog Who Killed Bambi til fejringen med koncertrækken 12. Her spillede WKB 12 koncerter med 12 forskellige kunstnere på 12 forskellige steder - en ny koncert hver måned. Koncertrækken skabte fundamentet til Who Killed Bambis seneste album af samme navn; 12. 

Hele albummet bliver opført live som en ekstraordinær koncert og særlig julegave til det aarhusianske publikum i anledning af Music City Aarhus 2022.

Magisk lyskunst

Vertigo laver lysscenografien til koncerten, og det bliver magisk. Vertigo er et fænomen indenfor lyskunst og skaber et visuelt udtryk, der løfter koncerten til nye højder.

Foruden musikken af de 12 solister vil der blive spillet instrumental strygermusik fra Who Kiled Bambis andet album, samt helt ny musik skrevet af Mette Dahl Kristensen specielt til anledningen. Derudover deltager tre aarhusianske pigekor i koncerten.

Særligt samarbejde

Who Killed Bambi har fået en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers og løftet musikken til helt nye højder. Det har resulteret i store musikalske oplevelser for publikum i salen og høstet masser af roser blandt anmelderne. Jonas H. Petersen og Sebastian Wolff, der også er en del af albummet 12, har Who Killed Bambi tidligere givet koncert med i Musikhuset. Begge koncerter modtog stor ros for GAFFA og kastede stjerner efter strygergruppen.

★★★★★

"Stærk sangskrivning og smægtende strygere"

GAFFA
★★★★★

"I kulkælderen tæt på den syvende himmel"

GAFFA

Denne koncert bliver en foreløbig kulmination på det frugtbare samarbejde. Glæd dig til en ekstraordinær aften med vellyd i Store sal.

Lyt til musikken

Music City Aarhus 2022

Festivalen er en del af Music City Aarhus 2022, der er hele Aarhus’ musikår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken.

Læs mere om Music City

Koncerten er generøst støttet af Kirsten og Gunnar Fonden.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede