Bévort 3 poster
Bévort 3 poster

Energisk, melodisk og fortællende jazztrio gæster Musikhuset Swinger.

Fantasi og vitalitet er de musikalske kendetegn for den danske saxofonist Pernille Bévort og hendes trio Bévort 3. Musikken er energisk, melodisk og fortællende, og kan swinge mellem sprudlende livsglæde og vemodig nordisk melankoli.

Hun har gennem årene markeret sig både som solist og med DR Big Band, Kroners Big Band og vort eget Aarhus Jazz Orchestra. Hendes seneste udgivelse med Bévort 3 On Fire var nomineret til en Danish Music Award, som årets udgivelse.

Trioen stiller denne gang op med en alternativ besætning, da de to øvrige medlemmer er optaget andetsteds, men - i en lige så spændende line-up – kan publikum glæde sig til koncert med Bévort 3, hvor Matthias Flemming Petri spiller bas og Bjørn Heebøll sidder bag trommerne.

Line-up

Pernille Bévort (t-sax)
Matthias Flemming Petri (b)
Bjørn Heebøll (dr)

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede